All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

30 jaar Sylvester: Vlaams-Brabants productiehuis viert 30-jarig jubileum met hybride event vol inspiratie en verbinding

Het Vlaams-Brabantse productiehuis Sylvester, bekend om zijn innovatieve aanpak in tv, video en events, heeft drie decennia van succes gevierd met een uniek hybride event. De viering, gehouden op 30 november en 1 december, weerspiegelde de kernwaarden van Sylvester: inspiratie, creativiteit en verbinding.

Doel van dit tweedaags event: partners en klanten fysiek en in informele sfeer ontmoeten en inspireren. In het mooie decor van Canapé Tervuren, en met VRT-journaliste Meryem El Mandoudi als sympathieke host, bracht Sylvester klanten, partners en medewerkers samen in een setting die zowel gezellig als intrigerend was.

De eerste dag stond in het teken van ‘employer branding’, met keynotes van Ann De Bisschop (The Circle of Wellbeing) en Lode Godderis (IDEWE). De tweede dag focuste op ’trends en artificial intelligence’, met presentaties van Tom Palmaerts (Trendwolves) en Frederik De Bosschere (In The Pocket, Computer Club). Computerwetenschapper en ‘Nerdlander’ Jeroen Baert sloot de twee sessies af met een boeiende – en soms hilarische – talk over A.I.

Een opgemerkte passage was ook de speech van CEO Geert Vanoverschelde, op de tonen van ‘Viva La Vida’ van Coldplay, en begeleid door muzikanten uit het Sylvester-team. Deze unieke ‘parlando’ symboliseerde mooi de creatieve en innovatieve geest van Sylvester.

“In 30 jaar heeft Sylvester een wereld van verhalen en ervaringen gecreëerd. Dit jubileum is niet alleen een verjaardag, maar ook een viering inspiratie en verbinding. Onze reis gaat over meer dan alleen projecten; het gaat over het samen creëren van impact. ” – Geert Vanoverschelde, CEO Sylvester

Aansluitend was er tijd voor babbels en netwerken, tijdens het walking dinner dat verzorgd werd door Canapé Tervuren, onder culinaire leiding van chef Jeroen De Pauw. Nadien konden ook de feestbeesten hun beste beentje voorzetten.

De ‘Sylvester touch’, een combinatie van creativiteit, enthousiasme en verbinding, was in elk aspect van het event aanwezig. Het team van Sylvester creëerde een ervaring die niet alleen inspireerde, maar ook de sterke band met klanten en partners benadrukte.

Het event was bovendien 100% hybride, en volledig digitaal te volgen via het virtuele Sylvester eventplatform MEEPLE. Ook de komende weken zal Sylvester nog met de regelmaat van de klok content delen via online kanalen en sociale media, zodat iedereen het event kan (her)beleven. Een leuk souvenir voor wie erbij was, een unieke kans voor wie het miste.

www.sylvester.be

Evenementenkantoor in Vlaams-Brabant – Sylvester Events

Shares

Pin It on Pinterest