All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Act!events and Samsonite going for the best!

Act!events en Samsonite gaan voor de top!

Act!events organiseerde voor Samsonite’s top 30 Senior Management wereldwijd een exclusieve VIP-avond. Het Kasteel Leeuwergem was het decor voor een feeërieke avond in het teken van schoonheid en unieke ervaringen.
De 30 gasten werden verwelkomd met een receptie en rondgeleid in de tuinen door Baron Baudouin della Faille d’Huysse. Tijdens de avond volgde de ene verrassing na de andere… De Belgische (en internationaal gerenommeerde) illusionist Nicholas zorgde met een privé-voorstelling voor open monden en verbaasde blikken. Dankzij zijn magische talenten zat iedereen op het puntje van zijn stoel!
In de Orangerie wachtte hen vervolgens een exclusief diner, verzorgd door topchef Gert De Mangeleer van het driesterrenrestaurant Hertog Jan. Het sfeervolle diner werd opgeluisterd met live pianomuziek en stijlvolle decoratie.
Smaak designer en topchocolatier Bart Van Cauwenberghe creëerde ondertussen een visueel meesterstuk in de vorm van een chocolade kunstwerk dat speciaal voor Samsonite werd geconcipieerd. Ook een doosje gepersonaliseerde Samsonite pralines mocht niet ontbreken als aandenken.
Met niets dan lovende complimenten van onze klant én diens gasten was het voor ons opnieuw een avond om trots op terug te kijken!

Dare to Act!
www.act-events.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

http://www.eventonline.be/detail/organisatie-van-events-met-een-verhaal-actevents/

Shares

Pin It on Pinterest