All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Al 10 jaar staat het event agency Creationz aan de zij van Argenta

En elk jaar begint het avontuur opnieuw! Een wit blad dat samen wordt ingekleurd. Inspiratie geven is inspiratie krijgen, met als resultaat een uniek verhaal.

De cijfers spreken ook deze keer boekdelen over de manier waarop Argenta telkens haar medewerkers wil verrassen: +60m buffet, 50m bar, 1000m rigging aan het plafond, 175 motors voor +/- 22 ton zwevende techniek, 556 lichteenheden, 8 vrachtwagens meubilair en 400 medewerkers. Dit alles voor 3.200 enthousiaste genodigden!

Gezelligheid troef

Ondanks de omvang creëerde de uitgekiende set-up een gezellige omgeving met mooie zitcorners. De spreiding van de buffetten zorgde voor een vlotte, kwalitatieve service.

Ook de podia waren verspreid in de zaal, waardoor op elke plek iets te beleven viel. En Sofie zorgde voor een streepje onvervalste magie.

Het was knallen

Het verloop van het feest was een verrassing waardoor de nieuwsgierigheid op een bepaald moment hoog opliep en voor een leuke atmosfeer zorgde.

De zaal ontplofte dan ook toen het doek letterlijk en figuurlijk viel en niemand minder dan Regi met zijn live-band op het podium stond. Aangevuld met Jaap Reesema, Camille, Olivia en Pauline.

De Romeo’s zorgden voor de ‘bouquet finale’ met een uniek meezing moment. De CEO kreeg niet genoeg van de ongelooflijke ambiance en deed er een uurtje bij.

Ook deze keer was de klant voldaan: “Een avond om niet snel te vergeten. Prima organisatie!”

Full-service evenementenbureau – Creationz

Shares

Pin It on Pinterest