All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Al 5 jaar in Arlon: uitbreidingsprojecten en ecologisch engagement

Van der Valk Hotel Luxembourg in Arlon viert op 26 januari 2023 officieel zijn 5e verjaardag, maar dat niet alleen. Een biomethaniseringsinstallatie, nieuwe kamers, een wellness- en fitnessruimte, een overdekt surfzwembad en een nieuw restaurant staan op de agenda voor 2023 en de komende jaren! De werkzaamheden beginnen medio 2023 met:

  • Biogasinstallatie: op weg naar energieautonomie! In samenwerking met de plaatselijke boerderij van de familie Pastoret wordt organisch afval teruggewonnen en omgezet in elektriciteit en verwarming voor het hele hotelcomplex! Het werk is al begonnen.
  • Zonnepanelen: een carport uitgerust met zonnepanelen zal de bestaande parkeerplaats bedekken, waardoor elektrische voertuigen kunnen worden opgeladen.
  • 56 nieuwe kamers: om te voldoen aan de vraag en behoeften van onze gasten. Er komen 56 nieuwe zalen, familiekamers, maar ook aangepast aan groepen voor seminars of grootschalige evenementen!
  • Wellness- en fitnessruimte: binnen- en buitenzwembad, hammam, jacuzzi, massageruimtes… een echt wellnesscentrum in de regio.
  • City Wave: overdekt zwembad gewijd aan surfen met het Citywave-systeem van eindeloze kunstmatige golven. Van beginners tot professionals, de praktijk is begeleid, leuk en uniek in de regio! De faciliteit zal voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Plantaardig restaurant: gezonde gerechten op basis van groenten en planten… altijd met het oog op het behoud van het milieu.

Deze nieuwe faciliteiten zullen officieel worden voorgesteld tijdens een persconferentie op donderdag 26 januari 2023 om 15.00 uur in het Van der Valk Hotel in Luxemburg, in aanwezigheid van minister Willy Borsus, de burgemeester van Aarlen Vincent Magnus en de partners die bij de verschillende projecten betrokken zijn.

Conferentiehotel Luxemburg – Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon

Shares

Pin It on Pinterest