All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Beleef Knokke Hippique bij ibis Budget Knokke

Kom je dit jaar naar Knokke Hippique of neem je misschien zelf deel en ben je nog op zoek naar een hotel? Kies dan voor een overnachting bij ibis Budget Knokke op amper 2 minuten rijden van het event! Je kan er genieten van een goede nachtrust dankzij de rustige ligging en airconditioning om een frisse kamer te garanderen tijdens warme dagen. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te bereiken met de wagen en ze beschikken over een private parking, zodat je jouw wagen met een gerust hart kan achterlaten.

Het hotel beschikt over standaardkamers met een dubbel bed of twin bed. Ook zijn er een aantal triple kamers beschikbaar met een uitklapbed en 2 twin bedden. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een grote smart-TV, badkamer met douche en airconditioning. Elke ochtend wordt een heerlijk continentaal ontbijtbuffet voorzien met huisgemaakte producten om de dag goed te starten.

Blijf je graag wat langer en koppel je hier graag een vakantie aan? Ook dat kan! Dankzij zijn ligging op fietsafstand van het strand en het bruisende centrum van Knokke-Heist zijn ze de geschikte uitvalbasis voor een verblijf aan de Belgische Kust.

Interesse? Aarzel dan niet om hen te contacteren via:
https://ibisbudgetknokke.be/contact/

Teambuilding met overnachting in budgetvriendelijk hotel in Knokke-Heist – ibis Budget Knokke

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!