All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Belgisch bedrijf ‘Hold My Shoes’ trekt met ‘The Beast’ naar Formule 1 seizoensopener in Bahrain

Al sinds 2016 is ‘The Beast’ een gekend fenomeen binnen de wereld van de ‘inflatables’, lees: de wondere wereld van de opblaasbare attracties.

Benedikt De Vreese, Founder van ‘Hold My Shoes’ verklaart: “in 2016 hebben we bij de 10-jarige viering van ons Teambuilding –en Attractieverhuurbedrijf V-FORMATION onze mega-hindernisbaan van toen in beeld gebracht, en onze video ging viraal! Na meer dan 100M views online en aanvragen van over de ganse wereld beslisten Benedikt en zijn team om voor ‘The Beast’, want zo werd de baan gedoopt, een nieuw bedrijf op te starten: HOLD MY SHOES! Het bedrijf staat voor een ‘actieve levensstijl’ en ‘samen plezier beleven om de bekommernissen des levens even opzij te zetten’. Hold My Shoes, I’m going in!”

Met succes zo blijkt, want in de voorbije jaren reisde The Beast de wereld rond met hun Beast, met internationale hoogtepunten in Japan, Chili, Los Angeles, Singapore, … maar evenzeer binnen Europa (Amsterdam, Brussel, London, Malmö, Bologna, Dublin,…). In 2018 kregen ze nog een Guinness World Record Award toegewezen. 2020 en 2021 gingen volledig verloren door Covid, maar het bedrijf is steeds blijven geloven in de kracht van hun organisatie: het vertellen en promoten van hun verhaal via een gigantisch grote opblaasbare structuur.

Sinds jaren is er reeds contact met de Formule 1 organisatie, maar door verschillende redenen was een samenwerking tot op heden nog niet gelukt, maar daar komt dus verandering in. Tussen 3 en 5 maart zal ‘The Beast’ te bewonderen zijn op het Bahrain International Circuit tijdens de seizoensopener van de Formule 1!

Leuk weetje, de komende weken zal Hold My Shoes nog meer events releasen waar de mensen hun ‘Inner Beast’ nog eens zullen kunnen challengen.

Let the beast go!

Unieke Teambuildings en attractieverhuur – V-Formation

Shares

Pin It on Pinterest