JADA Events zoekt Event Manager

Stap jij mee op het JADA events schip?

Niettegenstaande de moeilijke corona-tijden, blijft het bij JADA events alle hens aan dek! Onze klanten en wij zijn volle moed om er dit jaar, zodra het kan, een TOP jaar van te maken. Dat merken we aan de vele briefingen die blijven binnenstromen. Bovendien hebben we ook een nieuwe eventlocatie onder de arm genomen om uit te baten. Daarom is het nu het ideale moment om te zoeken naar een extra matroos om ons schip mee verder in de juiste richting te sturen. Kriebelt het al? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

Wat zoeken we?

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt een scherpere kijk op events. Wij organiseren bedrijfsevenementen voor 10 tot 10 000 gasten en zorgen voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland.

Jij bent een enthousiaste creatieveling die een duidelijke hands-on mentaliteit hebt. Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en een echte passie voor het op papier zetten, plannen en uitvoeren van events. Je bent flexibel en positief ingesteld. Je kan zowel een leidinggevende rol vervullen op een event, als een echte teamspeler zijn in ons -al zeggen we het zelf- bijzonder tof team. Deadlines schrikken je niet af, in tegendeel ze motiveren je juist om een tandje bij te steken.

Je kan goed overweg met de volgende Microsoft Office programma’s: Excel, word en Powerpoint. Je kan foutloos en verkopend schrijven in het Nederlands. Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan in de evenementensector, een voorstel uitschrijven en budget opmaken is dus niet nieuw voor je.

Pluspunten: Je kan werken met grafische programma’s en 3D tekenprogramma’s. Een goede kennis van het Frans en Engels geeft je een streepje voor op je medekandidaten.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een vlot, tof en creatief team; in een aangename werkomgeving op het bruisende Zuid te Antwerpen, waar je je skills verder kan ontplooien en je veel creatieve ruimte krijgt. We zorgen voor een passende verloning volgens kennis en ervaring, aangevuld met maaltijd- en ecocheques. Indien je met de wagen komt, is er een overdekte parkeergarage voorzien op wandelafstand van kantoor.

Ga jij de uitdaging aan?

Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar danny@jada-events.be vóór 31 januari 2022.

Shares

Pin It on Pinterest