BESA zoekt nieuwe leden voor haar dagelijks bestuur: stel je kandidaat vóór 30/09

Het dagelijks bestuur van BESA heeft nood aan vers bloed. Brandt het bij jou om mee aan de kar te trekken voor een sterke federatie van toeleveranciers uit de eventsector? Stuur dan je kandidatuur voor 30/09/2022.

Nieuwe frisse gezichten en ideeën, daar zijn ze bij BESA naar op zoek voor het dagelijks bestuur van de eventfederatie. Wil jij je leiderschapstalent en sociale vaardigheden ten dienste stellen van dé beroepsvereniging voor event toeleveranciers in België? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Ze zoeken immers een dynamische en enthousiaste teamspeler die een actieve rol wil spelen, mee wil beslissen over het reilen en zeilen binnen de sectorfederatie en die federatie mee richting wil geven. Ze zijn op zoek naar proactieve mensen met een passie voor events!

BESA streeft naar een federatie die alle categorieën van eventleveranciers vertegenwoordigt, van de freelancers tot de grote eventbedrijven, en eventbedrijven uit alle regio’s van het land – Vlaanderen, Wallonië en Brussel – verenigt. Een federatie die bovendien open, divers en inclusief is, met oog voor wat leeft in de maatschappij.

Ze willen dat het dagelijks bestuur hiervan een afspiegeling is, met een goede mix van mannen en vrouwen, Nederlandstaligen en Franstaligen, grote en kleine bedrijven, verschillende types van bedrijven. Ze willen echt representatief zijn voor àlle leveranciers uit de sector.

Een engagement bij BESA verrijkt je als mens en als professional:

  • Wil jij een ambassadeur zijn voor de toeleveranciers in de eventsector?
  • Wil jij inzetten op het collectief belang van de toeleveranciers binnen de sector?
  • Wil jij meewerken in één van de focusgroepen – corporate social responsibility, freelancers, communication, education/training courses, event security, safety and standards?

Wil je dus niet aan de zijlijn staan maar je op vrijwillige basis écht engageren voor de sector, aarzel dan niet en stuur je kandidatuur voor 30/09/2022.

Photo by Hannes Egler on Unsplash

 

Shares

Pin It on Pinterest