All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Bierolade en Concept Chocolate verwennen aanwezigen op Christmasworld in Frankfurt met Belgisch bieren en pralines

Christmasworld is met 1085 exposanten uit 45 verschillende landen de grootste internationale beurs voor seizoens- en feestelijke decoratie. Eind januari vindt deze B2B beurs plaats in de gigantische Frankfurter Messe. Retailers en professionele kopers uit de hele wereld komen hier hun decoratie voor volgende feestperiode bestellen.

Om tussen al het bling bling van metershoge kerstmannen, fonkelende kerstbomen met duizenden lichtjes en zingende rendieren op te vallen, moet je verdomd jouw best doen. En daarvoor slaan Globall Concept, Concept Chocolate en Bierolade al drie jaar de handen in mekaar.

Globall Concept uit Nijvel is één van de grote namen in de sector van seizoens- en feestelijke decoratie. Ze blinken uit in hun verfijnde en originele feestdecoratie. Typisch Belgisch.

Om hun stand op de beurs een extra vleugje Belgische smaak en originaliteit te geven, mag Bierolade er aan de genodigden een heerlijk Belgisch streekbiertje met bijhorende praline of chocolade van Concept Chocolate serveren. Geen cava of schuimwijn, maar bijvoorbeeld een heerlijk Belgisch aperitiefbier met champagnegist en verse vlierbloesem staat op het verrassende menu.  De combinatie van dit bier en een praline met een ganache van limoen en gember valt enorm in de smaak.

Een mooie symfonie van Belgisch bier, chocolade en decoratie zorgen voor een Belgisch tintje op de beurs dat fel gesmaakt wordt bij retailers en professionele kopers van over de hele wereld. Hoe een klein landje kan uitblinken in grootse dingen.

https://www.eventonline.be/detail/teambuilding-en-workshops-met-bier-en-chocolade-bierolade/

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!