All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Bierolade geeft een Belgische culinaire toets aan de fototentoonstelling van bekende fotografe in Düsseldorf

Nog tot 16 februari kan je terecht in het NRW Forum te Düsseldorf voor een fototentoonstelling van Bieke Depoortere. Bieke Depoortere is een begrip in de internationale fotografiewereld door haar aangrijpende foto’s van gewone mensen over de hele wereld. Als jongste fotografe ooit is ze lid geworden van het gerenommeerde agentschap Magnum Photo.

Biersommelier Werner Callebaut, eigenaar van Bierolade, mocht het openingsfeest van de fototentoonstelling een kleurrijke, smaakvolle toets geven met de degustatie van enkele verrassende Belgische bieren.  Dit gebeurde  in samenwerking met de afvaardiging van de Vlaamse Regering in Duitsland.

Op het menu stonden de bieren Felix en Nova van Brouwerij Viridis Vallis uit Hoeilaart en de bieren Lily en Lola van brouwerij La Grande d’Ame uit Herent.  Een mooi, divers gamma van onbekende Belgische bieren die heel erg in de smaak vielen bij de genodigden in het prachtige NRW Forum te Düsseldorf.

Het was een unieke gelegenheid om België in de internationale schijnwerpers te zetten met prachtige foto’s en verrassende bieren.

https://www.eventonline.be/detail/teambuilding-en-workshops-met-bier-en-chocolade-bierolade/

Shares

Pin It on Pinterest