BLUE MOON ondersteunt het prestigieuze EVP Congres in Rotterdam

Wat een rit! BLUE MOON kijkt terug op een geslaagd project in Rotterdam.

In de coulissen bouwden de meticuleuze voorbereidingen zich maandenlang op. Twee weken geleden was het dan ein-de-lijk zover: het prestigieuze European People’s Party Congress vond plaats in Rotterdam. BLUE MOON zorgde voor de totale audiovisuele ondersteuning van het jaarlijkse congres.

Het evenement kon twee jaar lang niet doorgaan omwille van – u kan het al raden – corona. Deze uitgestelde, 27e editie was er dan ook ééntje om “u” tegen te zeggen. Niet alleen door de blije blikken om elkaar weer in levende lijve te mogen ontmoeten, maar ook dankzij een geslaagde audiovisuele uitwerking.

BLUE MOON toverde de befaamde Ahoy om in een congreszaal met een enorm projectiescherm van 40 op 4,5 meter. Van op ieder plekje in de zaal kon je meegenieten van de wijdse projectie van visuals.

Bekende sprekers, zoals Ursula Von Der Leyen en Manfred Weber, betraden het podium voor inspirerende toespraken. BLUE MOON voorzag een promptersysteem en spreekgestoelte dat verstelbaar was naargelang de spreker. Die flexibiliteit zorgde voor een geruststellend comfort voor iedere spreker. Ook dit evenement was hybride. Het Europese publiek kon het congres thuis meevolgen dankzij een streaming, beschikbaar in zeven verschillende talen.

Conclusie: een internationaal congres op maat van élke toeschouwer en élke spreker. Voor BLUE MOON is het nog lang nagenieten dankzij de talloze foto’s.

Audiovisuele productie van (bedrijfs)evenementen, video’s en permanente installaties – BLUE MOON

Shares

Pin It on Pinterest