All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

BLUE MOON opent nieuwe online event studio’s voor bedrijven

Never waste a good crisis. Het is een leuze die het audiovisuele bedrijf “BLUE MOON” de laatste maanden wel érg letterlijk opvat. BLUE MOON speelt in op de noden van vandaag en morgen en opent gloednieuwe online event studio’s in Zaventem, Neder-Over-Heembeek en Waterloo. De teller van het aantal studio’s komt zo op 15 te staan. Nu fysieke evenementen al een jaar niet meer kunnen doorgaan, worden online evenementen steeds waardevoller. Meer nog: deze digitale evenementen zijn uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de bedrijfscommunicatie.

BLUE MOON studio’s over heel België

Een BLUE MOON studio op wandelafstand van elke klant. Of toch bijna. De audiovisuele speler wil voor iedereen bereikbaar zijn en drijft daarom het aantal studio’s op.

In Zaventem slaat BLUE MOON de handen in elkaar met evenementenlocatie Quartier Papier. De vroegere papierfabriek heeft een moderne, zonnige loftuitstraling. In deze studio’s kunnen klanten zowel een formeel debat, een staande presentatie als een gezellig gesprek in de zetel houden.

In Neder-Over-Heembeek werkt BLUE MOON verder aan de samenwerking met het industriële SILO Brussels. Klanten konden hier al terecht in drie studio’s op de eerste verdieping. Een unieke, verdoken ruimte in het gebouw bleek echter nog meer opportuniteiten te bieden. BLUE MOON bouwde deze gezellige hal om tot drie verschillende televisiesettings. Door de combinatie van hout, leder en gedempte kleuren weerspiegelt de decoratie de eigenheid van de locatie.

Ook wie ten zuiden van Brussel woont of werkt, hoeft niet ver meer te rijden tot een studio van BLUE MOON. In Waterloo opent de locatie “Knokke Out” de deuren voor online evenementen. Alles staat hier in het teken van interactie met het publiek. Koken met een chef, luisteren naar een live band of deelnemen aan een online quiz? De kruisbestuiving tussen BLUE MOON, Knokke Out en evenementenpartner People First zorgt ervoor dat de meest creatieve ideeën worden uitgewerkt.

In de thuisregio Antwerpen blijft BLUE MOON ook werken aan een constante opfrissing van de bestaande studio’s. Klanten kunnen nog steeds terecht in de vijf verfijnde studio’s in de ruime hal van het congrescentrum Ter Elst (Edegem).

De drie studiosettings in Flanders Expo in Gent blijven eveneens uitgerust voor allerlei online streams.

Verhuur audio- en visueel materiaal – Blue Moon

Shares

Pin It on Pinterest