BREAKING NEWS – BadBoot heeft formidabel nieuws…!

BadBoot heeft formidabel nieuws:

–  Feesten en evenementen kunnen plaatsvinden op gloednieuwe feestboot ‘Le Formidable’

–   Curling- en schaatsprogramma gaat gewoon door 

Welkom om kennis te komen maken met partyschip Le Formidable, nieuwe hotspot in Antwerpen

Bij de pakken blijven zitten na het incident met de BadBoot op vrijdag 18 september ligt niet in de aard van de eigenaars en uitbaters. Wie reeds een evenement of feest geboekt had bij de BadBoot kan terecht op het gloednieuwe luxe evenementenschip ‘Le Formidable’, dat maandagavond het Willemdok is komen binnenvaren. U bent op 29, 30 september en op 1, 2, 3 en 4 oktober van harte welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe hotspot in Antwerpen, een varende toplocatie, die natuurlijk ook voor nieuwe feesten en evenementen kan ingezet worden.

Le Formidable is een 67 meter lang schip waarvan de binnenkant omgebouwd werd tot feestlocatie. De drie luxe feestzalen en het enorm groot bovendek-terras bieden een ongekend aantal mogelijkheden. Het schip heeft van 150 tot 350 mensen voor diners en walking dinners en tot 600 mensen voor recepties en dansfeesten. Le Formidable is een varende toplocatie met een stijlvolle inrichting en uitermate geschikt voor trouwfeesten, dansevenementen, bedrijfsfeesten, meetings, vergaderingen, productpresentaties,… Le Formidable kan ingezet worden voor varende events, maar aan het anker kan het schip gecombineerd worden met een activiteit in evenementenhal CadX, waarbij de catering op het schip kan geserveerd worden. Wie reeds een evenement geboekt had op de BadBoot heeft met Le Formidable een meer dan waardig alternatief. Feesten kan natuurlijk ook in CadX en op de Festina Lente, het andere passagiersschip van V-Zit.

Eventbureaus, bedrijven die een seminarie, event, receptie,… willen organiseren, koppels die gaan trouwen of een  jubileum vieren, particulieren,… iedereen is de volgende dagen van harte welkom om met Le Formidable kennis te maken. Dit kan reeds vanaf dinsdag 29 september vanaf 14 uur. 

Le Formidable gratis bezoeken kan op:

Dinsdag 29.09, woensdag 30.09, donderdag 01.10, vrijdag 02.10: van 14 tot 20 uur

Zaterdag 03.10: van 10 tot 18 uur

Zondag 04.10: van 10 tot 12 uur

Locatie: Willemdok, Antwerpen (schuin over Bar Du Port / GPS adres: Bordeauxstraat)  

Het curling- en schaatsprogramma gaat, zoals gepland, op 15 november a.s. van start. De ijspiste ligt – net zoals vorig jaar trouwens – in evenementenhal CadX. Blijkbaar zijn veel mensen daar nog niet van op de hoogte.

De ijspiste in evenementenhal CadX is overdekt, zodat je geen last van slecht weer kan hebben. Er komt dit jaar een volledig nieuwe winterbar waar glühwein, warme chocolademelk en jenever worden geschonken. Philip De Prest en zijn team hebben de voorbije maanden leuke arrangementen uitgewerkt, die kunnen gecombineerd worden met een lekker winterbuffet op de Antoon Van Dyck, recht tegenover CadX. In de evenementenhal kan je ook terecht voor beach volley, pingpong, bumperball, lasershoot,… stuk voor stuk ideale teambuildingsactiviteiten.

Locatie: Kattendijkdok Oostkaai 22, Antwerpen

Het zwembad van de BadBoot mag er dan misschien wel niet meer zijn, de brasserie op de Antoon Van Dyck blijft gewoon verder werken en ook evenementenhal CadX er recht tegenover blijft open. Alle geplande feesten, events, activiteiten,… gaan met andere woorden gewoon door. Alleen kan er nu  niet meer gezwommen worden aan het Kattendijkdok, maar Le Formidable biedt dan weer nieuwe unieke feest- en eventmogelijkheden.

Meer informatie: Over Le Formidable en CadX,

bij Philip De Prest, philip@badboot.be  of John Beyen, john@badboot.be (tel. : 0486 912 957)

Shares

Pin It on Pinterest