All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Cappuccino Marina Ibiza: Heerlijk eten, geweldig uitzicht

Bij ‘Grupo Cappuccino’ doen ze de dingen graag met liefde. Het concept achter deze hotelgroep is gebaseerd op het creëren van de perfecte locatie op de perfecte locatie. En dat hebben ze gedaan. Grupo Cappuccino is strategisch gevestigd op droomlocaties en wil ruimtes creëren die op een natuurlijke manier kunnen samenleven met verschillende culturen, talen en identiteiten. Uitzonderlijke locaties die hun bezoekers en gasten inspireren met hun prachtige interieur en speciale sfeer die altijd zijn echte persoonlijkheid en unieke charme behoudt. De groep heeft hotels in Mallorca, Ibiza, Madrid, Sevilla, Marbella, Valencia en Gstaad. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd op het eiland Mallorca.

Grupo Cappuccino is een bedrijf dat is opgericht en wordt geleid door Juan Picornell Rowe, die meer dan 30 jaar geleden een duidelijke visie had en besloot de eerste Cappuccino te creëren. Tot op de dag van vandaag zorgt hij voor elk detail, leidt hij een uitzonderlijk team van professionals en zorgt hij ervoor dat elke locatie de essentie behoudt die het merk onderscheidt.
Sinds 2013 is Cappuccino Marina Ibiza gevestigd in de trendy jachthaven van het prachtige eiland Ibiza. Volledig omringd door de zee, met grote terrassen op twee verdiepingen biedt het een panoramisch uitzicht op Dalt Vila. Het mediterrane interieurontwerp maakt gebruik van strakke decoraties, pure lijnen en edele houtsoorten, die samen met de omgeving Cappuccino Marina Ibiza tot een magische plek maken.

Ik besloot het restaurant uit te proberen. Naar mijn bescheiden mening is Cappuccino Marina Ibiza een restaurant met een van de beste indelingen aan de haven. Het biedt een uitstekende keuken gecombineerd met een adembenemend uitzicht op de haven. Op 8 augustus vond het jaarlijkse vuurwerk plaats. Grupo Cappuccino had een mooie plek gereserveerd, op de eerste rij, en serveerde heerlijk eten waar ik in geweldig gezelschap van genoot. – WOOD Approved!

Shares

Pin It on Pinterest