All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Cityworkers: Een magische combinatie van professionaliteit en gezelligheid

Hoewel het weer deze week wat tegenviel, had dat geen negatieve invloed op de indoor evenementen bij Cityworkers. In deze nieuwsbrief lichten we twee inspirerende evenementen uit die op deze luxe locatie plaatsvonden en die je kunnen helpen bij het plannen van jouw volgende evenement.

C&A vierde Internationale Vrouwendag bij Cityworkers
In maart ontving Cityworkers met veel plezier C&A op hun prachtige locatie, THE MASTER HOUSE in de Lange Lozanastraat. Het modebedrijf nodigde een selecte groep VIP’s uit voor een exclusieve preview van hun nieuwe, kleurrijke lente collectie ter ere van Internationale Vrouwendag. Cityworkers werkte nauw samen met hun partners om deze feestelijke dag tot een succes te maken. Het evenement was een kleurrijk spektakel met overheerlijk eten, adembenemende bloemdecoraties en tal van inspirerende vrouwen die letterlijk in de bloemetjes werden gezet.

Professioneel presenteren en gezellig netwerken: Een magische combinatie
Cityworkers weet als geen ander hoe je professionaliteit en gezelligheid kunt combineren. Het recente netwerkevent voor Van Lanschot Kempen en Capitant was hier een perfect voorbeeld van. Capitant, de grootste financiële studentenorganisatie in België, en Van Lanschot Kempen, de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, organiseerden samen met Cityworkers een tweeledig evenement. In THE CONFERENCE kregen de financiële studenten een case voorgeschoteld en konden ze hun presentatieskills bijspijkeren met hun eigen professionele pitch. In the HIDDEN GEM kregen ze vervolgens de gelegenheid om te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes. De twee verschillende ruimtes met elk hun eigen waarde werden naadloos gecombineerd tot één onvergetelijke ervaring.

De laatste showrooms van het zomerseizoen
Als het weer even tegenvalt, zit je bij Cityworkers nog steeds goed. Maar natuurlijk kijken ze uit naar wat zomerse zonneschijn. In juli en augustus zijn er nog enkele showrooms beschikbaar in THE MILLS en THE FIRST. Dit zijn echter wel de laatste plaatsen, dus wees er snel bij als je interesse hebt. Vraag zeker je offerte aan en maak gebruik van deze unieke kans.

Cityworkers is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een combinatie van professionaliteit en gezelligheid. Met hun partners organiseren ze prachtige evenementen op hun luxe locatie. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende ruimte voor jouw volgende evenement of een showroom voor jouw zomercollectie, Cityworkers biedt het allemaal. Laat het hen zeker weten als je interesse hebt in deze krachtige (tover)formule.

Moderne eventlocatie in Antwerpen centrum – Cityworkers – The First

Stijlvolle eventlocatie voor vergaderingen of bedrijfsfeesten met schitterende binnentuin in Antwerpen centrum – Cityworkers – The Mills

Shares

Pin It on Pinterest