All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

CITYWORKERS: Unieke eventlocaties in Antwerpen

Antwerpen in Parijse sferen met Sézane

CITYWORKERS heeft de nieuwste herfstcollectie van Sézane in stijl gepresenteerd in THE MASTERHOUSE, gelegen in de Harmoniewijk in het hart van Antwerpen. De ruimte werd omgetoverd tot een Parijse sfeer met de kleding van het Franse modelabel.

Een nieuwe setting voor THE LIBRARY

CITYWORKERS heeft THE LIBRARY, de informele eventruimte in THE MILLS, nog gezelliger gemaakt. Met toevoegingen zoals gloednieuwe knusse sofa’s straalt de ruimte nu zowel luxe als warmte uit.

Een impactvolle workshop met We Are Impact Collective

CITYWORKERS heeft voor We Are Impact Collective een uitgebreide netwerkworkshop georganiseerd. De workshop werd gekenmerkt door gepersonaliseerde branding, waaronder op maat gemaakte tafelnummerkaartjes en een unieke beachflag.

CITYWORKERS: De perfecte eventlocatie voor elk evenement

CITYWORKERS biedt unieke eventlocaties in Antwerpen. De locaties kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk evenement, van een kleinschalig netwerkevent tot een grootschalige conferentie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CITYWORKERS? Neem dan contact met ons op.

Dit is een korte samenvatting van de nieuwsbrief van CITYWORKERS. De nieuwsbrief vertelt over drie recente evenementen die in de eventlocaties van CITYWORKERS zijn georganiseerd. De evenementen waren allemaal succesvol, dankzij de unieke settings en aangepaste branding van CITYWORKERS.

Moderne eventlocatie in Antwerpen centrum – Cityworkers – The First

 

Shares

Pin It on Pinterest