All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Combineer een receptie of vergadering in het BMCC met een bezoek aan de Triënnale Brugge

Verken de culturele rijkdom van Brugge tijdens de Triënnale Brugge. Combineer een receptie of diner in het BMCC met een prachtige stadswandeling vol hedendaagse kunst van 13 april tot 1 september.

Triënnale Brugge gaat op zoek naar het sluimerend potentieel van de stad. Hoe kan een Unesco-beschermde historische stad, waar behoud centraal staat, omgaan met concepten als verandering en duurzaamheid, en hoe kan hedendaagse kunst en architectuur hier een nieuw kader voor scheppen? Twaalf kunstenaars en architecten van over de hele wereld nemen de morfologie van Brugge onder de loep.

Benieuwd? Ontdek de mogelijkheden in de catering- en VIP ruimte en in de meeting rooms van het BMCC.

Cateringruimte

De cateringruimte op niveau 4 geeft uit op het terras met spectaculaire zichten op de historische binnenstad. Geniet er van een gezellige receptie of diner na een bezoek aan de Triënnale. De cateringruimte heeft een maximum capaciteit van 500 personen.

Ontdek de cateringruimte: https://bmccbruges.com/zalen-en-capaciteiten/catering-terras/

Vip ruimte

De VIP ruimte op niveau 4 geeft uit op het terras met een indrukwekkend uitzicht op het historische Brugge. Geniet er van een gezellige walking receptie voor maximum 90 personen of een diner tot 72 personen.

Meeting Rooms

Combineer een boardmeeting in het BMCC met een bezoek aan de Triënnale. Het BMCC beschikt over 12 multifunctionele meeting rooms van 10 tot 80 personen.

Ontdek de meeting rooms: https://bmccbruges.com/zalen-en-capaciteiten/vergaderzalen/

Wil jij graag jouw event, receptie, meeting organiseren in het BMCC tijdens de Triënnale? Contacteer team BMCC en ze kijken vrijblijvend wat ze voor jou kunnen doen.

Meer info: https://bmccbruges.com/triennale/

Bruges Meeting & Convention Center (BMCC) – Eventlocatie in Brugge: Beurs-, Meeting- en Congrescentrum

Shares

Pin It on Pinterest