All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

De Ark van Noë: dé ideale buitenomgeving voor bedrijfsevents!

Nu buitenevenementen opnieuw zijn toegelaten, lanceert de Ark van Noë in Lichtaart een aantal creatieve concepten voor bedrijfsevents!

De Ark van Noë is een schitterend domein gelegen in de rustige en landelijke omgeving van Lichtaart in de Kempen. Deze groene omgeving leent zich perfect voor allerhande bedrijfs- en personeelsfeesten, maar ook als setting voor unieke, outdoor huwelijksfeesten. Gezien zijn ligging en de groene omgeving is het ook een interessante locatie voor tal van actieve en minder actieve teambuildingactiviteiten.

Nu de coronamaatregelen enigszins versoepeld zijn, zijn outdoor events opnieuw mogelijk. De Ark van Noë stelt dan ook graag zijn domein open voor bedrijfsgroepen die een leuk en ontspannend willen beleven.

Speciaal voor bedrijven werden een aantal thema- events ontwikkeld. Van een personeelsfeest in Ibiza- stijl, over een Western-familiedag tot een teambuildingevent met survival-proeven.

Bovendien kan de ploeg van Ark van Noë desgewenst een event op maat uitwerken, gebruik makend van de unieke accommodaties van het domein, en gecombineerd met een kwalitatieve catering.

Bedrijven kunnen vanaf nu overeenkomstig de coronamaatregelen hun buitenevent in Ark van Noë boeken.

Ark van Noë
Arkstraat 6 2460 Lichtaart

Perscontact:
Davy Luyten (mobiel +32 (0) 478 28 27 83)

Shares

Pin It on Pinterest