All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

De Belgian Events Awards organiseren hun jaarlijkse hoogmis van de evenementenwereld ook in 2020 in Mechelen

Tijdens de BEA awards worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, van beste B2B-event tot beste B2C-event. Stip alvast woensdag 25 maart 2020 aan in jouw agenda!

De BEA awards verwelkomen zo’n 800 professionals uit de B2B-evenementensector.

Congresbureau Meet in Mechelen is bijzonder trots dat het dit event naar Mechelen heeft gehaald. “Het MICE-toerisme in Mechelen is booming. Bovendien is het dankzij de goede samenwerking tussen congresbureau Meet in Mechelen en private partners dat we de organisatoren hebben kunnen overtuigen om voor Mechelen te kiezen”, zegt Kurt Callaert, verantwoordelijk voor het congresbureau.

Meet in Mechelen heeft 2019 afgesloten met een heel positief jaarrapport. Meer en meer bedrijven en organisaties vinden de weg naar Mechelen om er meetings, teambuildings of congressen te organiseren. Zo noteerde Meet in Mechelen maar liefst een stijging van 31% qua aanvragen ten opzichte van 2018.

Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad Mechelen, helpt bedrijven en organisaties in hun zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie, toffe teambuilding, lekker restaurant en goed hotel. En zoals steeds krijg je van hen advies op maat. Volledig gratis!

Meer info op www.meetinmechelen.be

https://www.eventonline.be/detail/congresbureau-in-mechelen-meet-in-mechelen/

Shares

Pin It on Pinterest