All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

De ideale locatie voor uw conferenties en zakelijke bijeenkomsten – Kloster Heidberg Business & Event Center – Het Convention Bureau • MICE Liège-Spa

Kloster Heidberg Business & Event Center bevindt zich in de prachtige regio van de Oostkantons. Dit geklasseerde gebouw uit de 18e eeuw is perfect gelegen op loopafstand van het station van Eupen en tien minuten rijden vanaf de autosnelweg E40 Brussel-Aken. De belangrijkste troef van deze gerenoveerde locatie is de flexibiliteit met betrekking tot het organiseren van meerdaagse bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties met of zonder overnachting.

Deze dienstverlener beschikt ook over 38 een- of tweepersoonskamers waarvan er één is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, digitale flatscreen-tv, radio, telefoon, kluisje, haardroger en douche of bad.

Dus waar wacht u nog op om te kiezen voor deze locatie waar het historische karakter van het gebouw perfect samengaat met het technisch vernuft, zodat u hier zonder zorgen uw bedrijfsevenementen kunt organiseren.

Congresbureau in Luik – Convention Bureau – MICE Liège-Spa

Congreslocatie provincie Luik (Eupen) – Kloster Heidberg

Shares

Pin It on Pinterest