Digitaal dat aanvoelt als fysiek – Eventronics

De digitale wereld vloeiend laten samensmelten met de echte, dat is wat Let’s Get Digital betekent voor de eventbranche. Technologie die het beste van twee werelden samenbrengt.

Nieuwe digitale behoeften

Het einde van de pandemie leidde tot de comeback van fysieke evenementen en over de hele wereld maakten evenementenorganisatoren zich klaar. Na twee jaar verbinding op afstand staan ze echter voor een nieuwe uitdaging: onze verwachtingen ten aanzien van technologie zijn drastisch gestegen.

Mensen zijn nu op zoek naar flexibele en uitgebreide oplossingen en een vlotte gebruikerservaring. Er is behoefte aan technologie die de digitale wereld gemakkelijk integreert in het echte leven.

Het Zwitserse zakmes voor evenementen

Eventronics presenteert een indrukwekkende oplossing: Let’s Get Digital is een online platform voor fysieke, hybride en online evenementen. Hun digitale oplossingen zijn veelzijdig en ondersteunen alle eventtypes: van het integreren van apps in fysieke events, tot het volledig opzetten van online events, waarbij mensen van over de hele wereld met elkaar worden verbonden.

Laten we hybride gaan

Hybride gaan betekent de digitale wereld integreren in ‘de echte wereld’ en dit creëert veel fascinerende mogelijkheden. Bijvoorbeeld door zowel sprekers op afstand als fysieke sprekers te hosten, de interactie tussen de aanwezigen te stimuleren of polls en Q&A’s op te zetten.

Een meeslepende ervaring   

Let’s Get Digital verleidt met tal van technologische hoogstandjes: van digitale incheckbadges en welkomsthosts tot nieuwe netwerkmogelijkheden en op maat gemaakte apps. Deelnemers zijn in voor een gebruiksvriendelijke en boeiende ervaring!

De grootste voordelen van Let’s Get Digital in een notendop:

  • Voor alle soorten evenementen, ongeacht hun grootte of beschikbare technologie.
  • Inzicht in de impact van evenementen door accurate data in real time.
  • Ondersteuning van het Eventronics team van begin tot eind.
  • Innovatieve netwerkmogelijkheden, die digitaal en fysiek publiek met elkaar verbinden.
  • Een intuïtieve en meeslepende ervaring die het echte leven nabootst.
  • Uiterst aanpasbare technologie

Technologische ondersteuning van hybride evenementen – Eventronics

Shares

Pin It on Pinterest