All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Doelstelling ’s Graevenhof en Catering d’O

’s Graevenhof – Schilde  Succesvolle bedrijfsmeetings & prachtige feesten

Feestzalen met een gevestigde waarde in omgeving A’pen.
’s Graevenhof te Schilde is sinds 1998 een begrip in het Antwerpse Schilde en omstreken.
De feestzalen en tuin kregen onlangs een volledige update om van zaal Résidence een échte ballroom te maken.   De restyling, die een clash vormt tussen een Venetiaans palazzo en typerende elementen zoals een monumentale haard en 4 meter hoge ramen werd verwezenlijkt om een wauw gevoel te creëren.
Een mooi & gedurfd kader om  feesten en bedrijfsmeetings een extra verhaal te geven. Mensen gaan meer en meer het verschil maken.  Een gepaste omgeving waar sociale contacten worden gelegd en mensen een goed gevoel krijgen is waar het om draait…The art of people.
Een extra bijdrage is  hiervoor de gastronomie.  Want eigenlijk betekent gastronomie ‘the art of food’ . Door de creativiteit en het talent van onze chefs evolueert hun kookkunst constant.  Dit met respect voor het product.  Uit onze eigen tuin, van telers met een liefde voor bio.
De gast beleeft mee, samen met de chefs.  Onze ‘foodstores’  zorgen voor een aparte happening.  Live cooking…Passie en beleving staan centraal.

Catering d’ O

Omotenashi het Japanse woord voor geven van service, waar alles draait rond gastvrijheid, begrip en respect.  De kleine details die je een welkom gevoel geven.
Dit zijn sleutelwoorden binnen de groep van catering d’O
Voeg daarbij de zin naar puurheid en gastronomie en je krijgt een mooi totaal product.
Catering d’O zal uw feesten, meetings, presentaties extra meerwaarde  geven door service, aankleding & fashion  te combineren met trendsetters op gebied van gastronomie .
In een mondiale wereld waar mensen geraakt worden door belevenissen, is catering d’O er om dromen en wensen om te zetten in een onvergetelijke gebeurtenis.
Door onze ervaring, know-how en gedrevenheid bent u verzekerd van een partner die meedenkt naar een realistisch concept met vernieuwing en binnen het gestelde budget.
Wij bieden sterke concepten die out of the box durven zijn.  Onze ploeg is een smeltkroes van mensen gepassioneerd door kunst, muziek, fashion, interieur, design en natuurlijk gastronomie van all over the world.
Catering d’O introduceert ‘James!’, een hospitaliyservice waar u beroep kunt doen op uw vertrouwenspersoon die u begeleidt en informeert om uw meeting of event in goede banen te leiden. Dit kan gaan van de zoektocht naar een hotel, vervoer, entertainment, drukwerk, social media…

° totaalbeleving
° catering met passie
° gastronomie klassiekers en out of the box
° doordachte concepten
° hospitality & service

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/seminarielocatie-in-schilde-het-s-graevenhof/

Shares

Pin It on Pinterest