All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Een 360° ervaring van de Eventhal Den Oven!

Met trots kondigt Den Oven hun nieuwste innovatie aan: een verbluffende 360° virtuele tour van hun eventlocatie, beschikbaar voor alle verkenning en planningbehoeften.

Of een klant nu een bruiloft plant, een bedrijfsbijeenkomst organiseert, of een onvergetelijk feest wil organiseren, de virtuele tour biedt een meeslepende ervaring zoals geen ander. Bezoekers kunnen binnenstappen in de prachtige zalen, de adembenemende architectuur bewonderen, en elke hoek en ruimte verkennen met slechts een paar klikken.

Geen tijd om persoonlijk langs te komen? Geen probleem! Met de virtuele tour kunnen potentiële klanten vanuit het comfort van hun eigen huis of kantoor de locatie verkennen. Of het nu dag of nacht is, de virtuele deuren van Den Oven staan altijd open.

Dit alles wordt aangevuld met gedetailleerde DWG-plannen van de locatie, waardoor het plannen van een evenement nog eenvoudiger wordt.

Het aanvragen van de virtuele tour en DWG-plannen is eenvoudig. Geïnteresseerden kunnen simpelweg een e-mail sturen naar denoven@hoek76.be, waarna alle benodigde informatie direct wordt verstrekt om te beginnen met verkennen en plannen.

Waar wachten u nog op? u kan vandaag nog binnenstappen en ontdekken waarom Den Oven de perfecte keuze is voor al uw speciale gelegenheden.

Exclusieve eventlocatie in Boom – Den Oven

Shares

Pin It on Pinterest