All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Een (hitte)golf aan teamgeest – 10 zomerse teambuilding activiteiten – Funkey

Ben je klaar voor de leukste zomerse teambuilding activiteiten? Trotseer de golven van de Noordzee tijdens een surfinitiatie, bak zelf echte Italiaanse pizza’s op houtvuur of organiseer jouw eigen teambuilding festival met Funkey Fest! Om je alvast op te warmen, lichten ze alvast enkele activiteiten voor jou uit.

  1. Beach & Waterfun

Een spannend strand- & waterspel met een competitieve tint. Verzamel met jouw team zo veel mogelijk punten door middel van avontuurlijke maar toegankelijke opdrachten ter land, ter zee, denk aan: surfen, reuze balken sjorren, zeeraften en nog veel meer! Breng je zonnecrème mee en geniet van deze zonnige teambuilding!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/beach-waterfun/

  1. Funkey Fest

Op zoek naar een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur? Zoek niet verder, Funkey Fest is wat je nodig hebt! Funkey Fest is een gepersonaliseerd teambuildingfestival, compleet met catering en een muzikale act. Je geniet van de vrijheid om je eigen programma samen te stellen. Met 19 verschillende activiteiten om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Een dag die perfect past bij de behoeftes van jouw team en die nog lang zal nazinderen!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/funkey-fest/

  1. Zero-waste workshop

Tijdens deze boeiende workshop krijg je de kans om alles te ontdekken over verspilling en zo de afvalberg te verkleinen. Je krijgt praktische tips en strategieën mee die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Bereid je voor op boeiende games en uitdagende quizzen die je meteen warm maken om jouw steentje bij te dragen. Deze workshop is niet alleen informatief maar ook inspirerend en motiverend. Laten ze samenwerken aan een groenere planeet!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/zero-waste-inspiratiesessies/

  1. The Pizza Game

Samenwerking, creativiteit en een vleugje spanning vormen de ingrediënten voor deze unieke ervaring. Om in de Italiaanse teambuildingsfeer te komen start je met enkele kleine, ludieke opdrachten. Na een kleine pauze los je met je team een escape game op om de ingrediënten van jouw pizza vrij te spelen. Het voltallige team moet probleemoplossend denken en effectief communiceren om deze puzzels op te lossen. Ga volledig op in The Pizza Game en vind de weg naar een smakelijke beloning!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/the-pizza-game/

  1. Adventure Island

Vaar op een bootje richting het Adventure Island en wordt begroet door allerlei spannende activiteiten. Van een death-ride tot het beklimmen van rotsen en zelfs het verkennen van donkere grotten, alles is mogelijk op dit avontuurlijke eiland. Ervaren instructeurs zorgen voor de juiste uitrusting en bieden professionele begeleiding. Het Adventure Island is een speeltuin voor adrenalinejunkies en de perfecte bestemming voor een dag vol opwinding en avontuur. Stap aan boord en laat je verrassen door spanning en sensatie in dit onvergetelijke eiland!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/adventure-island/

  1. The Alchemist

Tijdens dit spannende stadsspel (her)ontdek je je favoriete Belgische stad, het kan vrijwel overal gespeeld worden. Je wordt ondergedompeld in een intrigerend verhaaltje over een van hekserij beschuldigde dorpsgenote. Je lost samen met jouw collega’s raadsels op en ontrafelt de mysteries van de stad. Met prijzen beginnend vanaf 15 euro per persoon is The Alchemist een budgetvriendelijke teambuilding activiteit. Dit spel wordt autonoom gespeeld, er is dus geen begeleiding aanwezig, deze wordt vervangen door jouw smartphone.

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/the-alchemist/

  1. Highland Games

De Highland Games is een teambuilding met unieke traditionele proeven met een authentiek Schots gevoel. Vanaf het moment dat je een kilt aantrekt en de doedelzak hoort zal je je wanen in de Schotse Highlands. Paalwerpen, touwtrekken en hoefijzerwerpen zijn slechts een greep uit de vele unieke kracht- en behendigheidsproeven. Trek je kilt aan, haal diep adem en blaas met je doedelzak je tegenstanders omver!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/highland-games/

  1. Olympische Spelen

Funkey brengt de Olympische Spelen helemaal naar jou toe! Bij deze teambuilding word je in verschillende landengroepen verdeeld en ga je de strijd aan in een reeks opwindende Olympische disciplines. Boogschieten, gewichtheffen, schermen, touwtrekken en sumoworstelen zijn allemaal uitdagingen die je te wachten staan. Haal je innerlijke atleet naar boven, behaal de beste score en leidt jouw team naar de overwinning!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/olympische-spelen/

  1. Kajak op de Leie

Laat de stress even achter en vaar met je kajak over de prachtige Leie. Kajakken is een plezierige activiteit geschikt voor iedereen. Je hoeft geen topsporter te zijn om te genieten van een rustige vaartocht in de prachtige Leiestreek. Je begint met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat je het water opgaat. Vervolgens ontspan je tijdens je 2 of 4 uur durende kajaktocht en sluit je af met een heerlijke barbecue. Pak je peddels, stap in de kajak en vaar op de kalme wateren van de Leie!

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/kajak-op-de-leie/

  1. Street art tour & graffiti workshop combo

De bruisende straten van Gent zijn versierd met prachtige kleurrijke graffiti. Ga samen met een ervaren gids en graffiteur op tour en ontdek de Gentse Graffiti Scene. Laat je inspireren door de creativiteit en expressie van de prachtige muurschilderingen en kunstwerken die in elke straat te vinden zijn. Na het opdoen van inspiratie is het tijd voor een graffiti workshop in een van de daarvoor bestemde zones in Gent. Je krijgt niet alleen de kans om de Gentse Graffiti Scene te ontdekken, maar ook om zelf je creativiteit op de proef te stellen.

Meer informatie: https://funkey.be/activiteit/street-art-and-graffiti-workshop/

Originele teambuilding activiteiten voor bedrijven – Funkey

Shares

Pin It on Pinterest