All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Een nieuw jaar vol ontwikkelingen – CITYWORKERS

Het nieuwe jaar is begonnen en ze zijn enthousiast gestart met een periode vol schitterende ontwikkelingen.

Binnenkort delen ze hun exclusieve inzichten rechtstreeks met jullie op Instagram en lanceren ze onze nieuwste brochure. Daarnaast zijn ze trots op de succesvolle evenementen die ze al realiseerden, met zelfs enkele internationale toppers als klanten!

Benieuwd naar alle details? Je leest meer in deze nieuwsbrief.

In Unfiltered Insights gaan ze dieper in op de inzichten die Claudia verworven heeft in haar CITYWORKERS-avontuur. De interviews zullen een unieke kijk bieden op onderwerpen die hun nauw aan het hart liggen.

Volg CITYWORKERS op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe afleveringen en om deel uit te maken van deze inspirerende reis.

Volg CITYWORKERS op Instagram

Ze startten het jaar met een grote klant

Ze zijn het jaar goed begonnen bij CITYWORKERS, met events voor echte internationale toppers!

Zo mochten ze een leuke workshop houden voor La Mer, een high-end cosmeticamerk van het huis van Estée Lauder.

Hieronder zie je een reeks foto’s van dit prachtige event.

En dit volgden ze op met een bruisende avond

Dit event voor TribeAffair was niet zomaar een bijeenkomst; het was een mooie viering van het personeel van Quick en Burger King.

De avond in THE MILLS begon met een warm welkom, inclusief versnaperingen, gevolgd door een presentatie van de CEO. De avond werd afgesloten met een feest onder de sterren. Deze avond waren burgers niet aan de orde, want Jacky Private Dining zorgde alweer voor een unieke culinaire ervaring. Er werd buiten gekookt op de Ofyr in hungezellige binnentuin, die vanuit elke ruimte te zien is: THE CATALPA. De bar werd omgetoverd tot een live station waar de heerlijke gerechten werden gedresseerd. Lekker (en) interactief!

De informele setting, met zitplaatsen van laag tot hoog, creëerde een gezellige en persoonlijke sfeer waar interactie centraal stond. Na het diner sloten ze de avond af met een drankje (en voor sommigen zelfs een dansje) aan de bar.

Het werd dus niet alleen een avond vol smaken, maar ook vol verbinding. Zo doen ze dat graag.

THE MILLS heeft nog meer te bieden

Houd jullie postbus in de gaten!

Binnenkort lanceren ze hun nieuwe THE MILLS brochure. Hun klanten van 2022 en 2023 kunnen ze samen met een leuke kaart verwachten in hun brievenbus. Je zult zien dat ze ook qua eventlocaties niet hebben stilgestaan. Misschien brengt het je op ideeën voor je volgende event?

Stijlvolle eventlocatie voor vergaderingen of bedrijfsfeesten met schitterende binnentuin in Antwerpen centrum – Cityworkers – The Mills

 

Shares

Pin It on Pinterest