Een welverdiende meerdaagse uitstap naar zee met het hele team! – ibis Styles Nieuwpoort

Is het nog eens tijd om binnenkort een teambuilding te organiseren? Verdient jouw team een uitstapje of een leuke activiteit om de banden nog extra te versterken? Of ben je, met het einde van het jaar dat in zicht komt, nog op zoek naar een leuke manier om het jaar af te sluiten?

Kom samen met je team overnachten bij ibis Styles Nieuwpoort. Kies een leuke teambuildingsactiviteit, gevolgd door een etentje in het hotel en haal nadien samen de dansbenen boven voor een gezellig feestje! Moet er ook nog wat gewerkt worden? Hou een vergadering of brainstorm in een van de moderne vergaderzalen die het hotel ter beschikking heeft. Zo is er een mooie balans tussen werk en plezier.

Het team van Takeda, een internationaal pharmaceutisch bedrijf, ging jullie alvast voor. Zij huurden ibis Styles Nieuwpoort volledig af voor een seminarie met teambuilding met alle privacy. Het hele hotel, met al haar faciliteiten, stond volledig ter beschikking tot alle aanwezige personeelsleden. Er werd een catering voorzien, er stond een teambuildingsactiviteit op de planning en de avond werd afgesloten met een klein feestje met DJ in het hotel. Nadien kon iedere werknemer genieten van zijn of haar nachtrust in een van de 97 comfortabele kamers. In de ochtend stond er voor iedereen een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Kortom, ongetwijfeld een onvergetelijke tweedaagse teambuilding!

Ook geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ibis Styles Nieuwpoort te contacteren via:
https://ibisstylesnieuwpoort.be/contact/

Locatie voor seminaries Nieuwpoort – ibis Styles Nieuwpoort

Shares

Pin It on Pinterest