Eigenzinnige meeting- en eventlocaties waar je misschien nog niet aan gedacht had!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen inspireert je met een gevarieerd aanbod aan eigenzinnige locaties! Je leest hier alvast 8 tips. Schrijf je via meetingov.be in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en ontvang maandelijks inspiratie voor jouw toekomstige MICE activiteiten!

SPAZIO24
Spazio 24 is een unieke eventlocatie in een karaktervol industrieel pand. Multifunctioneel, voor  privé- en bedrijfsevents. Spazio24 is gelegen in de voormalige directeurswoning van de Eskimosite in Gent en combineert Italiaans design in een industriële ruimte met baksteengewelven. Verschillende evenementen zijn mogelijk, zoals een lunchmeeting, kookworkshop,  wine tasting en een Italiaanse aperitivo na een Vespa tour in het havengebied.

Boutique locatie Avidof
Ontdek hoe jouw meeting of event dat streepje uniek krijgt. Avidof is een trendy boutique locatie in De Pinte waar landelijke gezelligheid uit de Leiestreek en zakelijke soberheid hand in hand gaan. Geniet van homemade topcatering na deelname aan meeting of boeiende teambuilding in de tuin.

Gunpowder & Smoke
Op zoek naar een atypische vergader- of kantoorlocatie in het hart van Gent? Gunpowder and Smoke heet jou van harte welkom! Deze locatie biedt je: een funky design, goede vibes en een kick-ass atmosfeer. Maak gebruik van de open bureauruimtes om onderlinge interactie te stimuleren. De locatie heeft zelfs een comfortabele sofa én een bar! De perfecte match voor jouw tastings en brainstormsessies. 

Excentrieke locatie in de Gentse Zeehaven
The Private Loft is er voor bedrijven die een meeting willen in een groene en inspirerende locatie. En dit in het hart van de Gentse Zeehaven. Een sfeervolle artistieke loft in een voormalige alleenstaande spiritusfabriek biedt aan kleinere groepen de mogelijkheid te vergaderen, te dineren of te loungen in een exclusief kader. Een zomers of winter barbecue organiseren? Dat kan in de grote tuin! Ontdek snel de mogelijkheden en laat je prikkelen door deze uitzonderlijke locatie. <

De Boskabanne
Vergader eens echt in het groen! Dat kan bij de Boskabanne in het Prullenbos, een groene omgeving en een niet-alledaagse originele architectuur die een bron van inspiratie vormen. Ontsnap in het Scheldeland even aan de drukte en begeef je in een oase van rust middenin het idyllische Prullenbos in Laarne, waar je je evenement ongestoord kan organiseren.

Illie Mangaro 
Illie Mangaro, een food en lifestyle concept met smaak voor voeding, een oog voor detail, een neus voor vernieuwing en een hart voor de wereld. In de trendy food lodge op Dok Noord in Gent is er ruimte voor kookworkshops, mindful evenementen en eigen events, meetings, team buildings, workshops, privé-feestjes…

Foodies Arena
Organiseer je een teambuilding of regiomeeting in Gent? Ga een volledige dag vergaderen bij Foodies Arena, en geniet erna van een kookworkshop in hun Foodies Playground. Een volledig uitgeruste professionele keuken waar jullie samen aan de slag kunnen en je jezelf kan verdiepen in een keuken naar keuze: Italiaans, Indisch, Vegan, Koreaans, … som maar op! Tussen al dat werken en vergaderen door kan je hier ook tijd nemen voor sport én ontspanning, binnen in de Fitroom of buiten op ons patio. Denk maar aan trampolinelessen of Pilates & Yoga.

S.M.A.K. blaast 20 kaarsjes uit!
Dineren met zicht op werken van Michaël Borremans, Luc Tuymans of Rinus Van de Velde? Vanaf nu kan het! Voor het eerst in twee decennia zal het museum S.M.A.K. in Gent een deel van de volledige collectie presenteren in het museumgebouw. Na sluitingstijd kan je er met klanten of collega’s een bezoek komen brengen aan de tentoonstelling gevolgd door een walking dinner. Ontdek het nu!

Zin in meer inspiratie? Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief, schrijf je in via meetingov.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

https://www.eventonline.be/detail/vergaderzalen-in-gent-oost-vlaanderen-meetingent-oost-vlaanderen/

Shares

Pin It on Pinterest