All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

What’s new at Radisson Blu Hotel, Hasselt?

De Twee Torens! Het Hasseltse begrip voor het Radisson Blu Hotel, Hasselt en Park Inn by Radisson Hasselt. Deze iconische tevens hoogste gebouwen van de stad bieden een indrukwekkend uitzicht over het centrum en zijn intern verbonden met elkaar. Het Green Key hotel beschikt over 126 recent gerenoveerde kamers inclusief; 14 professionele vergaderruimte waaronder de prachtige Sky meetingzalen. Flexibele-, hybride- en makkelijk te combineren meetingruimtes staan bij het hotel op nummer één. Verder beschikt dit moderne hotel over een sterke WiFi-verbinding en ondergrondse parkeergelegenheid met enkele oplaadpunten voor elektrische voertuigen op aanvraag. Verder zijn er nog heel wat interessante faciliteiten wat het verblijf van zakenreizigers naar een hoger niveau tillen.

Ervaar de gloednieuwe hotelkamers

Met voorheen de focus op de Belgische schilder, Jan Van Eyck, is het inmiddels omgetoverd naar een frisse Scandinavische ‘Look and feel’ met oog voor detail. Men kan zich vertoeven in drie soorten kamertypes, waarvan er naar superior rooms en suites geüpgrade kan worden. Op het speciaal voorziene ‘working desk’ kan de zakenreiziger zijn werk ongestoord verderzetten en bovendien tot rust komen en genieten van het prachtige zicht.

Van lounge tot een trendy rooftop bar

Ook is de vroegere Sky Lounge heropend met een nieuw concept inclusief high class bar experience. Bon’Air Rooftop Bar bevonden door ‘Goede lucht’ op het panoramisch hoogtepunt van de stad. Het design is speciaal ontwikkeld voor uw barbeleving naar alle comfort te brengen. Dit omwille van de cosy setting, gedimde sfeerverlichting, exclusieve en conceptuele drankenkeuze met een focus op landmark special cocktails. Deze rooftop bar ligt op de 19de verdieping en is makkelijk te bereiken via de Sky lift, gelegen aan de hotelreceptie van het Radisson Blu Hotel, Hasselt.

Ook kan u de rooftop bar privatiseren voor eventuele personeels- en huwelijksfeesten, presentaties en afterworks. Prepare for take-off… and an amazing stay!

#meetings #events #meetinhasselt #feelthedifference #skyhigh #exclusive #exquisite #comfortable #eventonline

De hoogste vergader- en evenementenlocatie van Limburg – Radisson Blu Hotel Hasselt

 

Shares

Pin It on Pinterest