All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ervaar de ongeëvenaarde samenwerking: Opera La Monnaie & The Dominican

Ga op een reis waar cultuur en luxe elkaar ontmoeten als Opera La Monnaie en The Dominican hun krachten bundelen in een unieke samenwerking. Dompel jezelf onder in de fascinerende melodieën van de opera en geniet van de verfijnde gastvrijheid van The Dominican, om zo een onvergetelijke ervaring te creëren die traditie tart.
Opera La Monnaie, bekend om zijn betoverende voorstellingen, nodigt je uit om de wereld van de opera te ontdekken. Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse werken, ontdek de schoonheid en passie van deze kunstvorm in het hart van Brussel.
Genesteld in Brussel, net naast de Muntopera, biedt The Dominican een oase van verfijning en rust. Met elegante accommodaties en een onberispelijke service vormt het de setting voor een onvergetelijke opera, verblijf en gastronomische ervaring.

Ontdek de exclusieve arrangementen:

In de samengestelde pakketten komen opera en luxe gastvrijheid naadloos samen en wordt tegemoet gekomen aan de wensen van veeleisende gasten. Of je nu kiest voor opera- en dineerpakketten of verblijfspakketten, elk aanbod belooft een verheven ervaring.
Of je nu een doorgewinterde opera liefhebber bent of een nieuwkomer, omarm de magie van opera en luxe in The Dominican. Maak onvergetelijke herinneringen met Opera La Monnaie en The Dominican.

Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.thedominican.be of bel om jezelf onder te dompelen in de elegantie van opera en luxe in Brussel. Om je exclusieve opera-ervaring veilig te stellen, kun je contact opnemen met het reserveringsteam op +32 (0)2 203 08 08.

Hotel Brussel met stijlvolle seminariezalen in Brussel – The Dominican

 

Shares

Pin It on Pinterest