All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ervaringen met gratie creëren: Een kijkje in de prachtige evenementenruimtes – Le Châtelain Brussels Hotel

Bij het vieren van een mijlpaal, of het nu een verjaardag, een verbintenis of een ander nieuw begin is, wil iemand zich misschien herenigen met zijn naasten.

Feesten zonder zorgen
Le Châtelain Brussels Hotel waardeert het belang van het vieren van het leven. Daarom maakt ons gepassioneerde team er een missie van om elk evenement vanaf nul te organiseren. Wat het thema of de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Van de decoratie en de activiteiten tot de catering en de muziek, we plannen alles om onze klant het gevoel te geven dat hij te gast is op zijn eigen evenement.

Uitzonderlijke omgeving
Onze 7 vergaderzalen kunnen tot 250 mensen verwelkomen in een weelderig ontworpen interieur. In onze Florentijnse tuin worden charmante cocktails geserveerd waar de buitenwereld even lijkt te pauzeren. Ons elegante restaurant en bar serveren overvloedige buffetten en zorgvuldig bereide gerechten, voor het genot van de smaakpapillen.

Flexibiliteit
Door onze aangrenzende zalen te splitsen of te openen, kunnen we onze structuur aanpassen aan elk evenement en elke sfeer. Onze locaties zijn zowel geschikt voor privébijeenkomsten als voor grote feesten, zonder ooit te beknibbelen op de kwaliteit van onze service om altijd uitstekende opstellingen te kunnen bieden.

Le Châtelain Brussels Hotel – het succes van uw evenement is onze prioriteit
info@le-chatelain.com / +32 (0)2 646 00 55

Verhuur eventlocatie in Brussel – Le Châtelain

Shares

Pin It on Pinterest