Event management en communicatie – ontdek de idloom suite

De idloom suite

ONTMOETEN, LEREN, ONTDEKKEN

Interactie hoeft niet op te houden na uw evenementen. Integendeel…

Sinds de oprichting in 2015 is het de missie van idloom om event management en communicatie rondom events te vereenvoudigen. Met een brede internationale ervaring in verschillende sectoren en industrieën, hebben we ons aanbod voortdurend verbeterd en verfijnd.

Vandaag de dag zijn we trots dat we een suite van oplossingen kunnen aanbieden voor het beheer van evenementen, trainingen en certificering, evenals permanente betrokkenheid van deelnemers gedurende het hele jaar.

Met idloom.events beheert u uw evenementen, conferenties en opleidingen van A tot Z, of ze nu virtueel, fysiek of hybride plaatsvinden.

Genereer aanwezigheidscertificaten, diploma’s en andere officiële documenten. Stel eenvoudig cursussen en leerpakketten op, examens en quizzen. Het kan allemaal met idloom.passport.

Tussen de evenementen door en het hele jaar lang biedt u uw deelnemers het idloom.wall community platform aan waar ze met elkaar kunnen interageren, inhoud en ideeën kunnen delen, en voortdurend nieuwe dingen kunnen ontdekken.

Niet alleen werken de drie oplossingen perfect synchroon met elkaar, maar onze software kan ook worden geïntegreerd met elke oplossing die u al gebruikt (CRM, BI, ERP… noem maar op).

Of het nu virtueel is of face-to-face, of een combinatie van beide, met onze software kunt u een volledig aangepast ecosysteem creëren dat gericht is op ontmoeten, leren en ontdekken.

Neem contact op en ontdek hoe u kunt profiteren van onze producten en expertise!

Over idloom:

idloom, met hoofdzetel in België, is een bedrijf voor bedrijfscommunicatie dat softwareoplossingen en -diensten levert aan een brede waaier van internationale bedrijven en organisaties.

Onze aanpak is heel eenvoudig en transparant, wat een voordeel is van werken met idloom. Wij leveren software van topklasse met unieke functies die nergens anders te vinden zijn, allemaal verpakt in een eenvoudige en plezierige oplossing.

Deze zeer lichte en wendbare filosofie, in combinatie met onze 5* klantenondersteuning, hebben de reputatie en het succes van idloom wereldwijd gemaakt.

Bezoek ons op www.idloom.com.

Eventregistratie en -communicatie – Totaaloplossingen op maat – idloom

Shares

Pin It on Pinterest