All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Eventsfactory maakt in samenwerking met Go.Live een uniek en ongezien virtueel event voor Telenet Business: NSPIRE2020!

Eventsfactory sloeg de handen in elkaar samen met Go.Live voor een uniek event dat werd uitgezonden in de week van 23-27 november 2020. Dit jaarlijks wederkerend event van Telenet Business werd dit jaar virtueel gemaakt, met een bereik van meer dan 1000 mensen per dag!

Tijdens de week van 23 tot 27 november mochten enkele duizenden gasten online deelnemen aan de virtuele editie van het jaarlijkse NSPIRE event van Telenet! Dit jaar werd er dan ook een hele week van gemaakt! De kijkers konden elke ochtend kosteloos de Inspiring Breakfast-sessions volgen waarbij grote keynote-sprekers zoals Steven Van Belleghem, Dado Van Peteghem, Elke Geraerts en Eddy Willems een presentatie gaven over de hot topics van vandaag. Na deze keynote kon elke kijker live vragen stellen tijdens de Q&A die dan door host Jo Caudron en de keynote-spreker werden beantwoord.

Na deze sessie was er nog een inspirerende “verderkijker” die zijn/haar visie gaf op de nabije en verre toekomst! Onze 4 verderkijkers waren Piet Goddaer, Dewi Van De Vyver, Johan Thijs en Sven Mastbooms!

Bij de Interactive Guidance sessies kon een selecte groep deelnemen aan een virtuele ronde tafel om het topic van de dag in detail te bediscussiëren. Dit werd ook volledig begeleidt door host Jo Caudron.

Go.Live ontwikkelde voor dit event een virtuele wereld met enerzijds groots podium voor de aankondiging van de sprekers en de slotshow, alsook een intiemere studio voor de keynotes en verderkijkers.

Naast de styling en het verhogen van de interactie met de kijkers, trachtten we met onze technische partners voor elk element de limieten van de technische mogelijkheden van virtuele events op te zoeken!

Wij deden ook het coördineren van de vooraf opgenomen onderdelen die naadloos overliepen in de Live gedeeltes van het event.

Thuis kregen de mensen van de Interactive Guidance Sessions een pakket opgestuurd met daarin alle nodige tools voor een heerlijke cocktail in combinatie met enkele leuke NSPIRING gadgets.

Specialist in evenementenorganisatie – Eventsfactory

Shares

Pin It on Pinterest