All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Fantastische feestweek bij de PFL Group te Beerse!

  • Voka-KvK Mechelen – Kempen te gast bij de PFL Group.

Deze ging van start op donderdagavond 24 maart met hét netwerkevent van de Kempen!

De PFL Group, sterk actief in de audiovisuele sector, was de trotse gastheer van de legendarische Réveillon van VOKA-KvK Mechelen – Kempen.

Hun gloednieuwe bedrijfshal was voor deze uitzonderlijke gelegenheid volledig omgetoverd tot een volwaardige feestzaal, waar meer dan 500 ondernemers vergast werden op een spetterend live netwerkevent in het teken van ontmoeten en verbinding.

Ook Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden mocht uiteraard niet ontbreken op deze avond!

Geniet mee van dit onvergetelijk event: https://youtu.be/bnMBtF5pX44

  • Memorabel personeelsfeest

Op zaterdagavond 26 maart was het de beurt aan de 150 medewerkers & freelancers van de PFL Group om samen te feesten, als dank voor hun tomeloze inzet en toewijding!

  • Persoonlijke klantendag

Op dinsdag 29 maart werden hun trouwe binnen- & buitenlandse klanten individueel in diverse tijdsloten ontvangen op een unieke klantenhappening.

Zij maakten via indrukwekkende presentatiestanden kennis met het innovatieve aanbod van de diverse bedrijven van de PFL Group, zoals LED-schermen, narrowcasting schermen, een professionele tv- & opnamestudio, vaste installaties voor boardrooms en polyvalente zalen … Ook het Leuvense MoJuice, het interactieve productiehuis dat sinds kort deel uitmaakt van de PFL Group, mocht uiteraard niet ontbreken met zijn hoogtechnologische projecten inzake AR- & VR-toepassingen.

Dominic De Gruyter, CEO van de PFL Group blikt met trots terug op deze succesvolle week: “Ik heb warme én waardevolle contacten gehad met tevreden ondernemers, tevreden personeelsleden én tevreden trouwe klanten! Hier word ik oprecht blij van…”

Door de snelle groei van hun bedrijf zijn zij continu op zoek naar extra medewerkers zoals projectmanagers, een materiaalplanner,  technici in licht/geluid, magazijniers, een personeelsplanner, cameramensen, technisch geschoolde vrachtwagenchauffeurs en een marketing & social medio specialist.

Wil je graag deel uitmaken van hun enthousiast team? Neem dan snel contact op met Kristin Van de Vliet via kristin.vandevliet@abbit.eu

Meer info: www.pflgroup.be

Verkoop & verhuur van video, geluid en licht voor congressen en events – PFL

Shares

Pin It on Pinterest