All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Flanders Expo in Gent organiseert ‘De Grootste Quiz’ in de grootste hal van de grootste indoor eventlocatie van Vlaanderen. 100 vragen. 1250 teams. 4 deelnemers per team. 1 grootse avond.

Op 15 september organiseren evenementenbedrijf Easyfairs en Eventgroep Op ’t Hof Groep ‘De Grootste Quiz’ ter wereld met een recordaantal deelnemers.

De Grootste Quiz is, zoals de naam doet vermoeden, een ambitieus initiatief met de bedoeling zoveel mogelijk mensen bijeen te brengen. “Het is een event voor iedereen. Enerzijds voor de die-hard quizzers maar even goed voor groepjes vrienden, familie of collega’s die samen een leuke avond willen doorbrengen”, zegt Alain D’Haese, COO van Easyfairs Belgium. “En het zou natuurlijk geweldig zijn om het wereldrecord van 4.900 deelnemers te verbreken. Daar gaan we voor, zeker omdat de volledige opbrengst aan Fiola vzw geschonken wordt.”

Om van die onderneming één groot feest te maken, zetten Easyfairs en Op ’t Hof Groep de grote middelen in. De avond wordt ingezet met een After Work event met muziek, food en drinks. De Gentse komiek Jan Matthys neemt daarna de presentatie van de quiz mee op zich. Er is ook een leuke prijzenpot, waaronder de prestigieuze ‘De grootste Quiz’-beker, dankzij de steun van heel wat partners en omringende bedrijven. Na de quiz kunnen de deelnemers nog gezellig napraten met een drankje.

De opbrengst van de avond gaat naar Fiola vzw, een organisatie die ambulante en mobiele ondersteuning biedt aan personen met een beperking en hun netwerk. “Het wordt één groot feest met een groot hart” besluit Alain D’Haese.

De Grootste Quiz vindt plaats op vrijdag 15 september 2023. Het After Work event start om 17u30 en de Quiz-hal opent de deuren om 18u30. Wil je je inschrijven, meehelpen aan deze actie als vrijwilliger, of er gewoon meer over vernemen? Surf dan naar www.degrootstequiz.be.

Over Op ’t Hof Groep
Op ’t Hof Groep beschikt over 7 horecazaken en 1 eventlocatie. Het doel is om tegen 2025 20 horecazaken uit te baten en een eigen eventhal in de steigers te zien staan. Ongeveer 80 mensen werken mee aan dit verhaal. Meer info op www.opthofgroep.be

Over Fiola VZW
Fiola vzw bouwt mee aan een inclusieve samenleving. We ondersteunen baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk. Krachtig samen is onze kernboodschap. We zijn actief in zorg, jeugdwerk en kinderopvang. Fiola biedt individuele begeleiding, persoonlijke assistentie, begeleid werken en groepswerking. Meer info op www.fiolavzw.be

Over Easyfairs
Easyfairs organiseert en beheert evenementen, met als doel communities samen te brengen onder het motto ‘visit the future’.
Vandaag organiseert Easyfairs zo’n 200 fysieke live evenementen in veertien landen. Ook beheren we acht evenementenlocaties in België, Nederland en Zweden.
Wij willen het leven van onze klanten vereenvoudigen. We verhogen niet alleen de return on investment, maar ook de return on time invested voor professionele communities. Hoe? Dankzij onze all-informules, geavanceerde technologieën en klantgerichte aanpak. Onze vooruitstrevende, digitale mindset geeft deze communities de kans om te netwerken en zaken te doen, het hele jaar door.
De Easyfairs Group heeft 700 geëngageerde, talentvolle medewerkers in dienst. In 2022 kende Deloitte voor het vierde jaar op rij het label ‘Best Managed Company’ aan Easyfairs toe. In 2018 kreeg Easyfairs de prijs van Belgische ‘Onderneming van het Jaar®’ en ‘Great Place to Work’.

Visit the future met Easyfairs en ontdek meer op www.easyfairs.com

Meer weten? Neem gerust contact op met:
Alain D’Haese
COO Easyfairs Belgium
Alain.dhaese@easyfairs.com

Flanders Expo – Vergaderen in Gent

Shares

Pin It on Pinterest