Flying Service/Kitchenstaff kijkt graag met jullie terug op 2021…

2021 zit er op en wat was het weer een bewogen jaar. Corona bleef helaas – ook letterlijk – in de lucht hangen. De maatregelen hadden een grote impact op de horeca- en eventsector, maar Flying Service/Kitchenstaff bleef niet bij de pakken zitten en maakte er het beste van! Dit hebben ze natuurlijk grotendeels aan hun medewerkers te danken. Daarom kijken ze graag even terug op hun evenementen van 2021. Op meer van dat in 2022!

Een kleine terugblik…

Zo sloegen ze in 2021 de handen in elkaar met Hels. Hels is gespecialiseerd in logistiek werk voor horeca en events. Technische ontwerpen en projectmanagement van A tot Z… Hels neemt het volledige proces graag voor hun rekening. Op die manier konden ze een nog betere en bredere service aan te bieden!

De keukenhelden van FSK hebben het in 2021 ook druk gehad. Ze mochten het evenement van Bentley Maastricht, in samenwerking met ’t Zilte en C-forward ondersteunen, de gasten van Taste of Paradise een heerlijke avond bezorgen en werkten mee met de Sergio Herman groep. Op de foto’s in de galerij bovenaan kan je ze zien schitteren!

Maar ook de Flyers hebben hun beste beentje voorgezet afgelopen jaar. Met een grote glimlach stonden ze klaar om de gasten van Center Parcs een onvergetelijke ervaring te bezorgen, of waren ze druk aan het werk in de Diamondbar van RAFC.

Als kers(t) op de taart mocht Flying Service/Kitchenstaff het jaar afsluiten in het Plopsa Hotel! En wist je al dat ze sinds kort ook een kantoor hebben geopend in Brussel? Dit was nog niet eens alles… Graag bedanken ze hun lieve Flyers en keukenhelden voor het afgelopen jaar. Dat ze in 2022 ook zo mogen schitteren!

Ook zin om het #fskfamily team te versterken? Stuur je gegevens naar info@flyingservice.be voor zaal of info@kitchenstaff.be voor keuken en dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op!

Volg Flying Service/Kitchenstaff zeker op FacebookInstagram of LinkedIn als je meer van hun activiteiten wil zien!

https://www.eventonline.be/detail/personeel-voor-evenementen-in-belgie-flying-servicekitchenstaff/

Shares

Pin It on Pinterest