All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

The Frontline Company – Hospitality partner voor het grootste personeelsfeest in Belgë – THX DAY!

The Frontline Company is, na een uitgebreide pitch, gekozen tot officiële hospitality partner van het grootste personeelsfeest van België : THX DAY. Op zaterdag 28 mei 2016 worden de medewerkers en hun gezin uitgenodigd in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Antwerpen voor een gevarieerde dag vol amusement.

Naast de gezellige bedrijfszone kunnen de aanwezigen deelnemen aan het ruime aanbod activiteiten. Uit meer dan 20 verschillende relax- , challenge- en kidsactiviteiten stelt iedereen zijn eigen topdag samen. De sportievelingen kunnen deelnemen aan de teambuilding of schrijven zich in voor de recreatieve voetbal- of volleybalcompetitie. Dankzij het grote aanbod vindt iedereen zijn gading. Food en drinks zijn daarbovenop gedurende elf uur naar believen!

Meer dan 40 hostesses van The Frontline Company zullen instaan voor de registratie van alle bezoekers, onthaal, VIP ontvangst van de genodigden in de gepersonaliseerde bedrijfsruimtes, begeleiding van de gasten en ten dienste staan van alle werknemers en hun familie die komen genieten van dit groots opgezette spektakel.

Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar voor bedrijven die iets bijzonders willen aanbieden aan hun medewerkers. Check zeker ook even de website: www.thxday.be, én, interessant om weten: kinderen jonger dan 3 jaar komen gratis.

Bekijk the aftermove van THX day 2015 hieronder.

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-48731-event-suppliers-host-en-hostessen-in-gans-belgie–the-frontline-company.html

Shares

Pin It on Pinterest