All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Geslaagde gala-avond in Event Lounge ten voordele van Kids’ Care

Op 4 november 2014 vond in de Brusselse Event Lounge een gala-avond met verkoop per opbod van hedendaagse kunstwerken plaats.

De leden van de verenigingen Kids’ Care en The Belgian Kids’ Fund nodigden een aantal gasten uit de medische sector uit om deel te nemen aan de actie met als doel de aankoop van een chirurgische robot.

De speciale avond werd van A tot Z georganiseerd door het Brussels evenementenbureau Event’ives die hun diensten gratis ter beschikking stelden.
Zowel Event Lounge, GSP2 event technology en traiteur Jean-michel Loriers traden op als sponsor van het prestigieuze evenement dat om 18.00 u van start ging met een ontvangst in de Lounge Bar Area.

De gasten kregen er eerst de kans om de hedendaagse kunst, geïnspireerd door de Franse Rivièra en België, te bezichtigen en een bod uit te brengen. De veiling werd gevolgd door een galadiner in de grote studio van Event Lounge. Na afloopmochten de winnende bieders hun kunstwerk mee naar huis nemen.

De opbrengst wordt volledig aangewend voor de aankoop van een chirurgische robot om kinderen te behandelen in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.
www.eventlounge.be

Bron: Eventnews.be

Shares

Pin It on Pinterest