All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Giro d’Italia in Bokrijk

De bekende specialist in Italiaanse kwaliteitswijnen Licata Vini organiseert weldra, naar jaarlijkse traditie,  haar grote najaarsdegustatie “Giro d’Italia”. Deze figuurlijke tour doorheen de 20 wijnregio’s van Italië gaat dit jaar door van 12 tot en met 14 november. Het succes van de Giro d’Italia wordt  groter en groter: dit jaar worden zo’n 3.000 bezoekers verwacht. Voorheen ging deze degustatietoer steeds door in de gebouwen van Licata Vini, maar daar komt nu verandering in. “Na 13 jaar hebben we de knoop doorgehakt om de degustaties niet meer intern op ons thuisfront te laten doorgaan en dit omdat het event stilaan uit zijn voegen barst door de groeiende belangstelling”, stelt Jurgen Ramaekers van Licata Vini. “Immers, tijdens het proeven willen we een aangenaam degustatiecomfort blijven garanderen. Daarom werd voor de eerste maal beslist om het event extern te laten doorgaan.” Licata Vini koos meteen ook voor een toplocatie, met name ‘Hangar 58’ in Bokrijk. Momenteel zijn de voorbereidingen volop bezig.

Licata Vini biedt het grootste aanbod aan Italiaanse topwijnen en vertegenwoordigt zo’n 100 producenten, waarvan een 62-tal tevens fysiek aanwezig zullen zijn op deze ‘Giro’.

Licata Vini is al jaar en dag exclusieve verdeler van Tenuta San Guido, gekend van de topwijn Sassicaia. Dit jaar komt daar ook de verdeling van Gaja bij, waarmee deze speciaalzaak de enige is in de Benelux die de twee bekendste Italiaanse wijndomeinen mag vertegenwoordigen.

De degustaties gaan door op 12, 13 en 14 november, telkens tussen 11h00 en 18h00.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/vergader-locatie-regio-diepenbeek-licata/

Shares

Pin It on Pinterest