All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

HANGAR58, voor alle grootschalige events, met kachet

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig, 17e -eeuwse oude stad kan zo de setting zijn voor uw volgende zakelijk evenement. Of dat nu gaat om een congres, seminarie, personeelsfeest, productlancering of familiedag, er is maar HANGAR58 geen plaats voor heeft. HANGAR58, gelegen in Bokrijk en onderdeel van de Kachet groep, heeft alles in huis voor ieder grootschalig evenement.

Een volmaakt bedrijfsevent

Dankzij de casco verhuur is zowat alles mogelijk in en rondom HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats tot 2000 personen maar kan ook flexibel worden ingedeeld voor intiemere feesten. Vanuit de zaal kijken gasten door een grote, hypermoderne glaswand op de 17e-eeuwse oude stad. Deze unieke setting kan betrokken worden en de capaciteit verder opschroeven tot maar liefst 10.000 personen.

Ze geven u de keuze om de hangar volledig casco te huren of om de organisatie van a tot z uit handen te geven, het is maar net wat u wilt. Dankzij hun exclusief netwerk van Limburgse cateraars en partners met jarenlange ervaring en expertise garanderen zij een gedroomd bedrijfsevent.

Verborgen in het groen maar toch makkelijk bereikbaar

Eventlocatie HANGAR58 bevindt zich in park Bokrijk, een unieke locatie met een ideale ligging. Genk en Hasselt liggen op enkele minuten afstand. Ook vanuit Maastricht, Eindhoven, Brussel, Leuven en Antwerpen zijn ze makkelijk te bereiken via de E314.

HANGAR58 beschikt over een eigen parking voor 500 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding naar 2.000 wagens. Daarnaast zijn er oplaadpunten voor zowel elektrische auto’s als elektrische fietsen. Park Bokrijk beschikt over een eigen treinstation, op een 2-tal minuten wandelafstand van HANGAR58.

Eventlocatie in Bokrijk – Hangar58

 

Shares

Pin It on Pinterest