All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Het Bierkasteel trakteert: win een bedrijfsevent voor 100 deelnemers!

In het hartje van West-Vlaanderen, tussen Kortrijk en Roeselare, vind je het Bierkasteel. Deze onderneming is niet alleen de nieuwste en modernste brouwrij van de 21ste eeuw, het is tevens een unieke locatie om bedrijfsevenementen te organiseren.

De brouwers van het Bierkasteel brouwen zo’n dertigtal bieren, met als bekendste A-Brands Kasteelbier, Filou, Brigand, Saint-Louis en Bacchus.

Naast brouwerij is het Bierkasteel in Izegem tevens een gevestigde waarde in de eventwereld. Feesten kan in de Balzaal, productpresentaties presenteer je in de biertonnenzaal of waarom organiseer je voor je bedrijf geen externe vergadering in een van de top-notch uitgeruste boardrooms? Het moderne kasteel biedt voor elk event de geknipte locatie, inclusief voldoende gratis parking met 250 plaatsen. De catering mogelijkheden zijn tevens legio en ook een brouwerijbezoek en bierproeverij behoort tot de mogelijkheden.

Win je bedrijfsevent!

Bedrijven maken momenteel kans op een gratis bedrijfsevent voor maximaal 100 personen in het Bierkasteel. Deelnemen kan t.e.m. zondag 19 februari via de website www.winjebedrijfsevent.be.

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

Pin It on Pinterest