All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Het BMCC opent de deuren in 2024 voor de BEA Awards

Brugge zal de gaststad zijn in 2024 voor de Belgian Event Awards. Het Beurs-, Meeting-, en Congrescentrum werd uitgekozen als de ideale locatie voor de 25e editie van de awardceremonie. Zowel de jurering als de awardceremonie zullen doorgaan in het BMCC. Brugs eventbureau meetmarcel zal alles in goede banen leiden.

De BEA Award competitie bekroont jaarlijks de beste B2B en B2C eventmarketingoperaties die het voorbije jaar georganiseerd werden door agentschappen die in België gevestigd zijn. De trofeeën worden uitgereikt tijdens een officiële ceremonie, die volgt op een selectie door een onafhankelijke jury, samengesteld uit 15 corporate event managers.
Na 2 edities in Mechelen en 2 edities in Antwerpen, is het nu de beurt aan Brugge. Om en bij de 1000 professionals uit de evenementen- en communicatiesector zullen de awarduitreiking in het BMCC kunnen bijwonen. Het concept van de avond zal creatief worden uitgewerkt door meetmarcel.

Schepen Pablo Annys, voorzitter van het BMCC: ”We kijken er al enorm naar uit om dit schitterende event in het BMCC te hosten volgend jaar. De beurshal met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is de perfecte ruimte voor dit grote event. De jury zal de cases beoordelen vanuit het auditorium van het BMCC ”.

”We zijn heel erg trots te kunnen zeggen dat het evenement volgend jaar naar Brugge komt, meer bepaald naar het BMCC in hartje Brugge”, zegt burgemeester Dirk De fauw. “Zo kunnen we aan de gehele eventsector tonen wat Brugge en het BMCC te bieden heeft.”

Wil je er graag bij zijn? Houd dan alvast woensdag 4 december 2024 vrij in jouw agenda!

Contacteer het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum:
050 89 35 47
info@bmcbruges.com
www.bmccbruges.com

Bruges Meeting & Convention Center (BMCC) – Eventlocatie in Brugge: Beurs-, Meeting- en Congrescentrum

Shares

Pin It on Pinterest