All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Het Paterspand in Turnhout – Historische schoonheid culinaire verwennerij

Een Bewuste keuze voor eventspecialist
Het Paterspand in Turnhout is een multifunctionele site die onder andere bestaat uit flex-offices en kantoren. Het klooster en de seminarieruimtes worden nu ook opnieuw in gebruik genomen. Imoya, eigenaar van de site, vond een partner om het evenementiële luik van de locatie nieuw leven in te blazen en naar een hoger niveau te tillen. Met Vandersmissen komt er een heuse eventspecialist aan het roer van het negentiende-eeuwse klooster.

Vandersmissen Feestservice is een gerenommeerde eventcateraar die zopas 45 kaarsjes mocht uitblazen.
Met een uitgebreid jong en dynamisch team en een eigen gastronomische keuken als troefkaarten organiseert Vandersmissen allerhande events. Van unieke bedrijfsfeesten tot de business-catering op KRC Genk.
Vanaf nu zal Vandersmissen dus ook z’n gasten van het Paterspand in de watten leggen.

“Een prachtlocatie met eindeloos veel mogelijkheden”
“Het Paterspand is een feeërieke locatie in het hartje van Turnhout.
Wie op zoek is naar een unieke locatie voor een feest of evenement is hier zeker aan het juiste adres. We kijken er dan ook enorm naar uit om hier evenementen van A tot Z te organiseren”, vertelt Marc Vandersmissen.
“We hebben in het verleden ook al vele mooie feesten mogen verzorgen op deze unieke historische site, het is werkelijk een hele eer om opnieuw ons ding te mogen doen in het Paterspand.
Het domein is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig. Met onder meer het fantastische klooster en de verschillende seminarieruimtes zijn de mogelijkheden voor evenementen en seminaries haast eindeloos.”

Het recept voor een unieke ervaring
Met Vandersmissen Feestservice als uitbater legt Imoya de lat hoog voor het Paterspand. “Met de schitterende locatie in combinatie met de expertise van Vandersmissen willen we van elk feest een unieke, onvergetelijke ervaring maken.”, klinkt het bij Michel Vanstallen, CEO van Imoya.

Jouw event in het Paterspand?
Contacteer hun voor meer info,
Vandersmissen Feestservice
Tel. 03 314 58 85
paterspand@vandersmissen.org
https://www.vandersmissen.org/locaties/paterspand/

Eventcateraar Antwerpen – Vandersmissen Feestservice

Shares

Pin It on Pinterest