All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Het wellnesscentrum van het Golden Lakes Hotel wordt een Cinq Mondes SPA

Gelegen in een groene omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en verandering van omgeving in het hart van de natuur, is het Golden Lakes Hotel aangesloten bij het internationaal bekende cosmeticamerk Cinq Mondes.

Met een seminarcentrum dat groepen en bedrijven van 15 tot 600 personen kan ontvangen, heeft het hotel een wellnesscentrum, nu gecertificeerd door Cinq Mondes, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een dag trainen.

Aan de SPA is een dubbele behandelingscabine verbonden. De artsen van het etablissement verzorgen massages en andere Cinq Mondes-rituelen die 100% gewijd zijn aan uw welzijn.

Als u op zoek bent naar een luxe locatie voor uw volgende bedrijfsevenement, is hier een extra troef die u wel eens zou kunnen doen kiezen voor dit hotel met zijn moderne en hedendaagse architectuur.

Naast zijn ligging in een groene omgeving aan de rand van het meer, verenigt het hotel namelijk op één plaats alle elementen die nodig zijn voor het welslagen van uw evenement: seminarieruimtes, cateringdienst, accommodatie en de aanwezigheid ter plaatse van een wellnesscentrum.

Meer informatie op de website van het hotel: goldenlakeshotel.be

Viersterrenhotel met seminariecentrum aan het meer l’Eau d’Heure in de Ardennen – Golden Lakes Hotel

Shares

Pin It on Pinterest