Hilton Brussels Grand Place | Een uitstap met de smurfen

Het Hilton Brussels Grand Place stelt de creatie van de Smurf Family room in samenwerking met IMPS (het moederbedrijf van de Smurfen in België) voor.

Gelegen in het hart van het historische centrum van Brussel, tussen het MOOF (Museum Of Original Figurines) en de levensgrote muurschildering van het Smurfendorp, heeft het Hilton Brussels Grand Place de blauwe loper uitgerold voor de favoriete striphelden van België.

De smurfenkamer in het luxehotel is de ideale plek voor wie op avontuur wil gaan in de voetsporen van onze kleine blauwe Belgische iconen. Dankzij het op de Smurfen geïnspireerde decor, begint het avontuur al voordat de gasten het gebouw uitstappen.

De Smurfen Familiekamer is ontworpen voor het plezier van stripfanaten van alle leeftijden die de strip-hoofdstad Brussel bezoeken. Om de muurschildering te zien, loopt men gewoon het hotel uit naar rechts en daar zijn onze blauwe vrienden!

Het Hilton Brussels Grand Place zet zich in om de lokale cultuur te omarmen.

Met veel enthousiasme heeft het hotel bijgedragen aan de stadsbrede viering van de 60e verjaardag in 2018 van het beroemde Belgische icoon, de Smurfen. De kleine blauwe figuren, geboren in 1958, zijn bedacht door de Belgische cartoonist Pierre Culliford, bijgenaamd “Peyo”. Ondanks hun leeftijd behouden zij hun unieke en aangeboren jeugdigheid. Sindsdien heeft het Hilton Brussels Grand Place in samenwerking met het moederbedrijf van de Smurfen, IMPS, en de Stad Brussel een 200 m² grote muurschildering laten aanbrengen op het plafond van de galerij die het hart van de stad verbindt met het hotel en het Centraal Station van Brussel.

Het Hilton Brussels Grand Place brengt ook hulde aan onze blauwe vrienden door het aanbieden van de “Smurf Coffee Break” tijdens vergaderingen en evenementen, met unieke Smurf traktaties en decoraties voor gasten die een evenement organiseren in het hotel.

Conferentiehotel in Brussel – Hilton Brussels Grand Place

Shares

Pin It on Pinterest