All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

HVN10: uw ideale bestemming voor zakelijk verblijf en ontspanning

HVN10 is een unieke locatie die een mix biedt van zakelijke faciliteiten voor grote havenbedrijven, langdurig verblijf en vergaderingen met CEO’s, ondernemingsraden en andere afdelingen om vertrouwelijke zaken te bespreken. “We bieden gemakkelijke bereikbaarheid en onze appartementen en vergaderzalen zijn perfect geschikt voor conference calls, consultaties en meerdaagse seminars,” vertelt Pierre van den Broek. “Sommige bedrijven geven de voorkeur aan vergaderen op locatie in plaats van op het bedrijf zelf.”

“Voor teambuilding kunnen we Stafort aanbevelen, dat een scala aan activiteiten biedt om de samenwerking en teamgeest te versterken,” aldus Lieve Calle. “Een aantal activiteiten is ideaal voor kleinere groepen in combinatie met een meerdaagse vergadering.”

Voor degenen die ontspanning zoeken, zijn er mogelijkheden voor korte fietsvakanties en wandelingen in de omgeving. En als het op dineren aankomt, zijn er diverse restaurants in de buurt waar u van heerlijke maaltijden kunt genieten.

“Bij HVN10 streven we ernaar om een diverse en complete ervaring te bieden, of het nu gaat om zakelijk verblijf of ontspanning in de prachtige omgeving. We verwelkomen u graag voor welk doel dan ook bij HVN10,” concludeert Greg De Schutter.

Luxe bed & breakfast met vergaderfaciliteiten in Stabroek – HVN10

Shares

Pin It on Pinterest