All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ibis Styles Hotel Zeebrugge: Meeting Capacity near the Port

Ibis Styles Zeebrugge: vergadercapaciteit vlakbij de haven

In een badstadje als Zeebrugge verwacht je niet onmiddellijk een hotel als Ibis Styles. En da’s nu juist de sterke troef van het hotel. Ibis Styles Zeebrugge telt niet alleen 79 kamers, maar beschikt binnenkort tevens over 7 grote vergaderzalen waar zo’n 150 personen terecht kunnen voor een seminarie, maar ook voor andere polyvalente events zoals personeelsfeesten, trouwfeesten, recepties e.d. “Reken daar nog het grote terras en verwarmd zwembad bij en ik durf zeggen dat wij met Ibis Styles Zeebrugge een redelijk uniek concept kunnen aanbieden vlakbij een groot havengebied”, stelt Ann Bal, van Ibis Styles Zeebrugge. “Er zijn maar weinig hotels die vlakbij het havengebied liggen die over dergelijke infrastructuur beschikken. Met ons hotel in Zeebrugge, verlaten we de platgetreden paden van de cultuursteden, maar gaan we terug naar de kust met gezonde zilte zeelucht. Tegen december zijn trouwens de vergaderruimten klaar, allemaal met daglicht.”

Ibis Styles Zeebrugge is een driesterren hotel met een grote overnachtings- en vergadercapaciteit. Drempelverlagend voor de kust. Bovendien beschikt het hotel over een grote parking die nog verder wordt uitgebreid tot 100 parkeerplaatsen.

“Eén van de USP’s van het hotel is volledig out of the box kunnen denken”, aldus nog Ann Bal. “Windmolens gaan bezoeken op de Thorntonbank als incentive bijvoorbeeld. Of nog kookworkshops met een sterrenchef met verse vis uit de vismijn.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

http://www.eventonline.be/detail/conferentiehotel-zeebrugge-ibis-styles-zeebrugge/

Shares

Pin It on Pinterest