All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

In het bruisende hart van Antwerpen ontvouwt Botanic Sanctuary Antwerp zich als een prachtige samensmelting van geschiedenis

In het bruisende hart van Antwerpen ontvouwt Botanic Sanctuary Antwerp zich als een prachtige samensmelting van geschiedenis, die teruggaat tot de 13e eeuw, en natuurlijke pracht. Deze buitengewone locatie, doordrenkt van serene charme, biedt bezoekers een ervaring van rust, warmte en esthetische pracht.

Als het enige 5-sterren superior hotel in de stad en met trotse lid van ‘The Leading Hotels of the World’, belichaamt Botanic Sanctuary Antwerp een standaard van luxe, exclusiviteit en gastvrijheid. Met 108 kamers en suites verspreid over vijf historische gebouwen, wordt een breed scala aan voorzieningen aangeboden. Van gastronomische ervaringen in de bekroonde Michelin restaurants tot ontspanning in de Botanic Health Spa & Club, een 15e-eeuwse kapel, een elegante balzaal en een ruim auditorium, zorgen voor een unieke setting voor elk mogelijk event.

De romantische klooster tuinen die de historische gebouwen verbinden, bieden een idyllische setting voor events, terwijl de Saint Charles store en Granada Gallery extra charme toevoegen aan de beleving. Of het nu gaat om een vergadering in intieme kring een grootschalig bedrijfsevenement, Botanic Sanctuary Antwerp beschikt over 14 veelzijdige zalen die plaats bieden aan gezelschappen van 10 tot 350 personen. De parkeergelegenheid voor 500 auto’s maakt het organiseren van evenementen moeiteloos.

Met een toegewijd MICE-team en zorgvuldig geselecteerde partners wordt elk evenement tot in de puntjes verzorgd. Het luisteren naar en vervullen van de specifieke behoeften van zakelijke gasten staat centraal. Botanic Sanctuary Antwerp beschikt over state-of-the-art technologie, high-end cateringopties en ondersteunende diensten, zoals bloemdecoraties verzorgd door ervaren bloembinders, en gepersonaliseerde branding mogelijkheden om ervoor te zorgen dat elk evenement een groot succes wordt.

Een schitterende achtergrond voor zomerse bijeenkomsten

De Pastorietuin, ingebed in het historische complex van Botanic Sanctuary Antwerpen, ademt een rijke geschiedenis en tijdloze charme uit. Elk element van deze tuin is zorgvuldig ontworpen om zowel de natuurlijke schoonheid als de historische waarde te accentueren. Hier versmelten verleden en heden harmonieus, waardoor het een ideale setting is voor diverse evenementen.

In de lente komt de Pastorietuin echt tot bloei. De weelderige bloemen en groene bladeren creëren een betoverende ambiance die perfect is voor allerlei recepties. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement, deze tuin biedt een schilderachtig decor dat elke gelegenheid bijzonder maakt. De rustgevende sfeer van de tuin, gecombineerd met het zachte zomerweer, garandeert een ontspannen en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Kies voor Botanic Sanctuary Antwerp en geef uw evenement de grandeur die het verdient. Voor meer informatie of het plannen van uw volgende zakelijke evenement, neem contact met ons op via sales@botanicantwerp.com, of  telefonisch via 03 269 00 03 en ontdek hoe wij uw zakelijke bijeenkomst kunnen transformeren tot een memorabel succes.

Congres en seminarie locatie hartje Antwerpen – Botanic Sanctuary Antwerp

Shares

Pin It on Pinterest