All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Incentives & bedrijfsevenementen die internationale bedrijfsonderdelen dichter bij elkaar brengen

✓ Een sterk team is een essentieel onderdeel voor een succesvol bedrijf.

België gastheer van episch Europees voetbaltoernooi!

Voor een toonaangevend Europees automerk organiseerde way2events een onvergetelijk corporate evenement op de nationale trainingsfaciliteiten van de Rode Duivels in Tubeke.

Een grootse loting op vrijdag, een opwindend tornooi op zaterdag, waar 12 teams uit 12 landen treden voor de eerste plaats en een feestelijke afsluiting met een heerlijk driegangendiner én een fantastische DJ.

Voor dit event heeft onze jarenlange ervaring in het begeleiden van professionele teams in diverse Europese voetbalcompetities hierbij uitstekend geholpen.

Ben je op zoek naar een frisse manier om je team te motiveren en te belonen? 

Bij way2events blijven blijven we gedreven om evenementen van topkwaliteit te organiseren en onze gewaardeerde klanten onvergetelijke ervaringen te bezorgen.

✓ Luxe, op maat gemaakt door way2events

Met way2events naar de Franse Rivièra.

In het eerste weekend van september nam way2events een enthousiaste groep mee naar de betoverende Franse Rivièra voor een onvergetelijke reis vol luxe en genot.

We begonnen in Cannes, scheurden langs schilderachtige routes in prachtige oldtimers, genoten van uitzichten op de blauwe zee en pittoreske dorpjes, en verkenden Nice per fiets. Daarna verwende Monaco ons met een voortreffelijk driegangendiner.

Bij way2events staat luxe, kwaliteit en genot altijd centraal.

Bij zonsopgang boven de Middellandse Zee beleefden we het avontuur van ons leven op ons privé zeiljacht, van Monaco naar Cannes. Terwijl sommigen genoten van een verfijnde lunch aan boord, plonsden anderen in het kristalheldere water. Puur genot.  Onvergetelijke herinneringen.

✓ Looking forward to SD Worx NYP 2024

De Nieuwjaarsparty – SD Worx goes 90’s.

Bij way2events begrijpen we het belang van het creëren van onvergetelijke en trendy personeelsfeesten. We zullen dan ook altijd streven naar een unieke totaalbeleving, van A tot Z.

Counting down to New Year’s Eve 2024.

Na de succesvolle organisatie van het 75-jarig bestaan van SD Worx in juni en de New Years party met het thema ‘Sd Worx goes 90’s,’ zijn we verheugd om ook de New Years party van 2024 te mogen organiseren.

‘Mystery is our middle name’. Maar uiteraard stellen we alles in het werk om met dit event het nieuwe jaar met een knal in te zetten!

Kijken we samen uit naar hét New Years feest in 2024.

Blijf op de hoogte voor meer informatie!

Voor het derde jaar op rij werd way2events genomineerd voor de ‘BEA Awards’

En dit in de categorie ‘Business to Enterprise’, met de onvergetelijke ‘SD Worx New Years Party 90’s Edition’.

Eventbureau voor bedrijven – Way2events

 

 

Shares

Pin It on Pinterest