All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Interview met Stéphanie Raskin, Cluster Director of Sales GL Hospitality

Onlangs had Erik Wood, CEO Eventonline, een gesprek met Stéphanie Raskin, sinds kort Cluster Director of Sales bij GL Hospitality. Voorheen was ze werkzaam bij Different Hotels, een Limburgse hotelgroep met ondertussen twaalf hotels. “Negen jaar geleden ben ik er gestart als Sales Executive, vervolgens doorgegroeid naar Sales Manager, verantwoordelijk voor de regio Antwerpen, Limburg en Luik, een functie die ik zes jaar heb uitgeoefend. De laatste 2 jaar was ik werkzaam als hotel manager in Terhills Hotel in Maasmechelen”, vertelt Stéphanie. “Begin dit jaar ben ik dan een nieuwe uitdaging aangegaan. Ikzelf was niet echt op zoek naar een nieuwe job, maar GL Hospitality zocht als nieuwe hotelgroep een Cluster Director of Sales. Uit nieuwsgierig en nood aan een nieuwe wind, vond ik de tijd rijp om iets nieuws te gaan doen, vandaar de switch.”

GL hospitality is een hotelmanagementgroep die ongeveer 1 jaar geleden is opgestart. De groep heeft momenteel 4 franchise hotels in zijn portfolio waaronder Radisson Blu & Park Inn Hasselt, Park Inn Liège Airport & Best Western Wavre. Kwartaal 2 staat de opening van het gloednieuwe Radisson Blu Brugge op het programma. Begin 2019 wordt de groep nog verder uitgebreid met een luxe boetiek hotel, met name Oud-Gasthuis in Hasselt. “Ons team bestaat momenteel uit vier personen: een HR Manager, een Revenue Manager, een F&D Director en ikzelf als Director of Sales. Samen is onze taak om de cluster (met name het hoofdkantoor) op te starten qua structuur, ondersteunen we de huidige hotels in onze portefeuille en helpen we de nieuwe hotels opstarten”,
aldus Stéphanie Raskin. “Inzake sales help ik de GMs en de sales teams van de verschillende hotels en bekijk ik samen met hen welke structuur er moet worden opgezet. Verbeterpunten opsnorren, sales & marketing actieplannen opstellen, budgetten opstellen, beheren en handhaven, enz. Bovendien beheer ik mee de key accounts binnen de groep.”

Shares

Pin It on Pinterest