All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Investeren om te innoveren

Eventonline blaast in 2023 18 kaarsjes uit, een mijlpaal.

Sinds de start van Eventonline waren we trendsetter in online marketing, ons klein platform van 2005 is uitgegroeid tot een fullsize communicatietool voor de MICE-sector.
Als ondernemer ben ik er steeds in geslaagd om Eventonline samen met mijn team ieder jaar naar een hoger niveau te tillen.
Online marketing is een specifieke niche, en ieder jaar moeten we blijven investeren om te innoveren.
Ondertussen, post-corona, draait ons bedrijf sterker dan ooit tevoren, en dat was geen evidentie.
De 2 voorgaande jaren waren een mentale rollercoaster, ik onderneem graag, neem graag risico’s, maar tijdens de COVID-jaren waren we letterlijk bevroren.
We hadden evenwel een missie, post-corona, mijn team en mezelf waren letterlijk aan het aftellen. Onze missie: ons bedrijf met de sterke pijlers Eventonline & MICE Magazine ASAP terug op de kaart zetten.

Ik hou van uitdagingen, we zijn eigenlijk voor een groot gedeelte (na corona) terug van scratch begonnen. Het was voor mij niet vanzelfsprekend dat men automatisch na 2 jaar pauze opnieuw voor Eventonline zou kiezen, zowel onze adverteerders als onze bezoekers. Na een hectische start begin dit jaar zijn we nu volop op warp speed. Investeren om te innoveren, ik blijf dit het allerbelangrijkste vinden. Momenteel zijn we Google Data Studio aan het uitrollen voor al onze klanten. Een persoonlijk Google Analytics dashboard voor al onze klanten, en dit gekoppeld aan Lead tracking. Je krijgt als klant dus niet alleen meer informatie over hoe de bezoekers op Eventonline terecht komen, we laten ook zien welke bedrijven er achter al die data zitten. Het is een state-of-the-art programma en ik ben dan ook trots dat we dit snel voor al onze klanten kunnen aanbieden. 2022 was ook het jaar dat Eventonline nogmaals uitbreidde, vele nieuwe klanten vonden de weg naar onze sites, dit in combinatie met onze bestaande klanten die met meer dan 90 procent opnieuw voor ons kozen. Het is dan ook nog steeds onze doelstelling om een zo groot mogelijk aanbod te bieden aan onze B2B-bezoekers.

18 jaar ondernemen dus in 2023, en het team van Eventonline heeft nog vele plannen, wij staan immers nooit stil, want innovatie zit in ons DNA. Geniet alvast van de feestdagen en ik wens jullie allen een fantastisch 2023 toe!

Shares

Pin It on Pinterest